• ATTRAXI

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Set in Motion BVBA
  ATTRAXI
  Blauwesteenstraat 110 I
  2550 Kontich


  Tel: 0497/604.604

  IBAN
  BE40 3631 4686 0363
  BTW Nummer
  BE 0628.596.028
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen
Prijs
€ 0 € 4500 € 0 t/m € 4500

Topattracties

Onze topattracties blijven voor elke doelgroep een heuse ervaring. Onze meeste topattracties zijn uniek in België en worden daardoor ook het vaakst verhuurd. Voorbeelden zijn o.a. Bungee TrampolineLasergame Indoor, enz. Graag een topattractie op jouw evenement of feest? Aarzel dan niet, want deze attracties zijn een garantie op succes. Doordat we veel topattracties zelf ontwikkelen, kunnen we altijd de hoogste kwaliteit aanbieden, en dat tegen de laagste prijs.

Eindeloze mogelijkheden

Bij ATTRAXI vinden we het belangrijk dat klanten steeds tevreden en voldaan terugkijken op het geplande evenement. Daarom is de juiste keuze maken niet altijd even gemakkelijk. Graag staan wij jullie dan ook persoonlijk bij zodat het vooropgestelde doel steeds bevestigd kan worden. Van stoere stormbanen tot de spectaculaire Bungee Trampoline, van de Crazy Sweeper tot het Grootste Springkasteel ter wereld, er is voor ieder wat wils. Hou je meer van een sportieve uitdaging? Dan zijn de Dance Pads zeker een aanrader, alsook onze 9m Mobiele Klimwand. Neem gerust contact op met ons, en wij begeleiden jullie verder in het keuzeproces. Afhankelijk van je budget, doelgroep en locatie, zorgen wij er steeds voor dat de juiste keuze gemaakt wordt. Een topattractie huren voelde nog nooit zo vertrouwd!

Topattractie huren bij ATTRAXI

Bij ATTRAXI huren, is zekerheid op goede service en topkwaliteit, en dit voor elke leeftijd. Hebt u liever wat anders dan een lange hindernisbaan of een bungee trampoline? Daag dan uw collega’s of vrienden uit en ga de strijd aan bij , Rodeo Stier, Bubble Voetbal, … Pret verzekerd! De meeste topattracties zijn zelfs verstelbaar en aanpasbaar naar de juiste doelgroep.

Speeldorpen

Had u graag een volledig aanbod aan attracties? Dan is dit voor u de juiste keuze. Wij stellen speciaal voor u enkele pakketten samen die bestaan uit de coolste attracties. Van hindernisbanen tot zeskamp attracties. Een Speeldorp huren is garantie op succes!

Het Grootste springkasteel ter wereld

Wilt u een echte aandachtstrekker op uw evenement? Huur dan het Grootste Springkasteel ter wereld bij ATTRAXI. Dit gigantische springkussen is maar liefst 1000m² waardoor tot wel 350 kinderen zich tegelijk kunnen vermaken. Dit springkasteel huren trekt enorm veel kinderen naar uw evenement en zorgt daarbij ook ineens voor een goede promotie bij al uw klantenrelaties. Aarzel niet en leg dit springkasteel op tijd vast, want het heeft nu al een ongeëvenaard succes!

You can select 5 products only