Spidertoren huren

1 dag  550,00
excl. BTW
1 dag 665,50
incl. BTW
In huurmandje

Omschrijving

SPIDERTOREN MET MEGA GLIJBAAN

De Spidertoren huren is een ideale manier om uitdaging en plezier met elkaar te combineren. Een Spidertoren is door zijn lengte en hoogte een leuke aandachtstrekker bij uw evenement. De Spidertoren heeft een hoogte van maar liefst 9 meter (!), en bestaat uit 4 'verdiepingen' om uiteindelijk bij de top te komen. Wanneer jij in de Spidertoren zit, is dit een geweldige belevenis. Eerst moet er redelijk veel moeite gedaan worden om omhoog te klimmen en als je uiteindelijk boven bent kan je met volle snelheid naar beneden glijden.Er zijn vier verschillende mogelijkheden bij het huren van de Spidertoren:

  • Bezorgen en ophalen
  • Bezorgen en opbouwen
  • Compleet verzorgd

Of u nu helemaal uw eigen activiteit wilt begeleiden of dat wij voor u alles regelen: het is allemaal mogelijk bij Attraxi verhuur.

SPIDERTOREN HUREN: WAT HOUDT HET IN?

Bij de Spidertoren moet je op eigen kracht naar boven klimmen, en als je boven bent kan je naar beneden glijden. De 4 'verdiepingen' zijn zo ingericht dat je nooit naar beneden kan vallen. Er kunnen veel kinderen tegelijk in de Spidertoren, waardoor wachtrijen zelden voorkomen.

Producteigenschappen

Lengte
14.0 meter
Breedte
4.0 meter
Hoogte
9.0 meter
Stroombehoefte
2x 1500 watt
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Obstakels
Ja
Glijbaan
Ja
Vrijwilligers
Minimaal 3 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw

Beschikbare bestanden