BigBig Hindernisbaan (62.5 meter) huren

1 dag  1.175,00
excl. BTW
1 dag 1.421,75
incl. BTW
In huurmandje

Omschrijving

BIG. BIGGER. BIGGEST!

Ga voor het maximale en verleg je grenzen op onze BigBig Hindernisbaan. De BigBig Hindernisbaan is niet voor watjes, want buiten de ‘normale’ Take roll stormbaan moet je ook nog de Multi Sky Swing en Crazy Race stormbaan zien te overwinnen. Dat maakt dat je met de BigBig Hindernisbaan direct drie Zeskamp spelonderdelen in huis haalt met 51 meter aan puur adrenaline!

DE BIGBIG HINDERNISBAAN (62.5M) HUREN BIJ ATTRAXI VERHUUR

De BigBig Hindernisbaan is een dijk van een hindernis! De BigBig Hindernisbaan bestaat uit een drietal Zeskamp onderdelen, namelijk de Crazy Race stormbaan de Multi Sky Swing en de Take roll stormbaan. Een drietal geweldige uitdagende attracties! Wij adviseren om de BigBig Hindernisbaan te laten bezorgen en op te laten bouwen door Attraxi.

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

De BigBig Hindernisbaan is een 62.5 meter lange stormbaan die bij jong en oud tot opwinding zal zorgen! De BigBig Hindernisbaan bestaat uit verschillende Actie & fun en hindernisbanen die stuk voor stuk door onze Nederlandse leverancier geproduceerd zijn en beschikken over een typegoedkeuring. Wij streven ernaar onze attracties altijd van A-kwaliteit te voorzien. De BigBig Hindernisbaan is een unieke attractie die elke deelnemer zal verblijden, waar we altijd naar streven in onze bedrijfsvoering!

Producteigenschappen

Lengte
62.5.0 meter
Breedte
8.0 meter
Hoogte
8.0 meter
Stroombehoefte
4x 1100 & 4x 1500 watt
Aantal Deelnemers
10
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Overdekt
Nee
Obstakels
Ja
Glijbaan
Ja
Vrijwilligers
Minimaal 6 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw

Producten in pakket

1x
Multi sky swing deel 3
1x
Take Roll Hindernisbaan
Take Roll Hindernisbaan
1x
Mega Rolls
1x
Crazy race deel 1