• ATTRAXI

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Set in Motion BVBA
  ATTRAXI
  Blauwesteenstraat 110 I
  2550 Kontich


  Tel: 0497/604.604

  IBAN
  BE40 3631 4686 0363
  BTW Nummer
  BE 0628.596.028
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen
Prijs
€ 0 € 240 € 0 t/m € 240

Waterspelen

ATTRAXI is de enige in België met zo’n groot aanbod aan waterspelen. Wij hebben unieke in- en outdoor attracties die jouw waterevenement tot een grandioos succes maken. Of je nu je zwembad wil upgraden met een waterbaan, of eerder wat verfrissing zoekt tijdens een zonnige dag, ATTRAXI helpt jouw verder met het bepalen welke attractie jouw evenement nodig heeft.

Waterspelen bij ATTRAXI huren

Of je nu op zoek bent naar een waterbaan, of gewoon een attractie die jouw zomerdag wat aangenamer maakt, de waterspelen bij ATTRAXI bieden de oplossing. Onze waterbanen zijn er in alle kleuren, formaten en thema’s zodat iedereen zich ten volle kan amuseren. Zo is daar onze Aquabattle, Aquaballs of Aquachallenge. Telkens drie banen waarop je om ter snelst naar de andere kant van het zwembad moet kruipen, springen en/of lopen zonder daarbij uit te glijden. Op het einde van deze banen bevindt zich steeds een glijbaan waarvan de deelnemers veilig terug het water in kunnen glijden. Leuke thema waterbanen zijn ook de Aquapirates of de Aquafreeze. Beide banen doen je even van de wereld van respectievelijk piraten of pinguïns proeven.

Liever iets kleiners? Dan is onze loopmat perfect. Baan je zo snel mogelijk een weg naar de andere kant van het zwembad, al lopend op het water! Ook kan je kleinere zwembadattracties huren zoals de aquadog, the rock, watertrampoline of watertotter.

Zomerse verfrissing op maat

Bij ATTRAXI zorgen onze attracties er vaak voor dat je net dat extraatje meer hebt op jouw event. Onze buikschuifbaan kroko doet je over een lengte van 16m glijden tot in een badje van water. Pret verzekerd! Ook kan je een zwembad huren en plaatsen of over het water lopen met onze waterballen! Altijd actie met ATTRAXI!

Onze service

U kan zowel de waterbanen volledig laten plaatsen en begeleiden door ons. Is jouw budget iets lager? Ook afhalen aan ons magazijn kan zeker, u dient dan wel zelf begeleiding te voorzien. Wij bedienen u steeds op maat en stellen ons volledig tot uw dienst bij elke stap in het beslissingsproces. Met ATTRAXI wordt ieder waterevent een succes!

You can select 5 products only