Tobbedansbaan huren

1 dag  380,00
excl. BTW
1 dag 459,80
incl. BTW
In huurmandje

Omschrijving

GEGARANDEERD WATERPRET

De Tobbedans is de hindernisbaan als je houdt van water en snelheid. Bij deze stormbaan pak je een tobbe en klim je de helling op om vervolgens hard naar beneden te glijden en in het grote zwembad te belanden. In het zwembad past 5000 liter water en er moet stromend water aanwezig zijn voor het nat houden van de helling. Deze hindernisbaan is een must bij een dagje waterplezier! 

TOBBEDANSBAAN HUREN BIJ ATTRAXI VERHUUR

De Tobbedansbaan kan op vier verschillende manieren voor de verhuur besproken worden. De verschillende huur vormen zijn: afhalen, bezorgd en opgehaald, bezorgd inclusief op- en afbouw en compleet verzorgd.

ATTRAXI VERHUUR: KWALITEIT EN VEILIGHEID

Naast onze service op maat zorgen wij er ook voor dat onze Tobbedansbaan veilig en gemaakt is van degelijke en betrouwbare kwaliteit. Iedere attractie bij ons is dan ook voorzien van een typegoedkeuring. Onze klanten hebben hierdoor niet alleen een ongelofelijk toffe, maar ook veilige dag met deze hindernisbaan. Tips en adviezen van ons over de Tobbedansbaan of vragen over een hindernisbaan huren? Neem dan gerust contact op met ATTRAXI door te bellen naar 0497-604 604 of mail naar info@attraxi.be

TOP 5 HINDERNISSEN VAN ATTRAXI

WATERSPELEN VERHUUR EN MEER

Waterspelen is een top attractie voor de echte waterratjes. Ben je meer op zoek naar springkasteel verhuur of een hindernisbaan huren voor jouw event? Attractieverhuur Attraxi kan dankzij het grote assortiment attracties altijd het feestje naar een hoger niveau brengen!

Producteigenschappen

Lengte
17.0 meter
Breedte
8.0 meter
Hoogte
5.5 meter
Stroombehoefte
1x 1500 & 1x 1100 watt
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen vanaf 6 jaar en Volwassenen
Overdekt
Nee
Obstakels
Nee
Glijbaan
Ja
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
Waterbehoefte
5000 liter en constant rustig stromend water (tuinslang)

Beschikbare bestanden