Rodeo Surfboard huren

1 dag  360,00
excl. BTW
1 dag 435,60
incl. BTW
In huurmandje

Omschrijving

HOUD JE STAANDE OP HET WATER!

Houd je balans surfend op de hoge golven van het Rodeo Surfboard! Wie kan het langst blijven staan op het surfboard? Heb jij de balans in je om lekker te genieten op de golven? Voel je uitgedaagd en stap de arena in voor een onvergetelijke ervaring op het Rodeo Surfboard. Het surfboard zal steeds sneller gaan, kun jij de uitdaging aan om het water te temmen!?

RODEO SURFBOARD HUREN BIJ ATTRAXI VERHUUR

Het Rodeo Surfboard is een hilarische veilige Top Attractie voor zowel jong als oud! Op de bedieningskast van het Rodeo Surfboard kan de moeilijkheidsgraad worden aangepast voor elke deelnemer. Omstanders en deelnemers zullen genieten van deze hilarische Top Attractie! Het Rodeo Surfboard is een echte uitdaging voor de echte durfal en een onvergetelijke ervaring voor elke deelnemer!

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

Bij Attraxi verhuur willen we altijd de beste kwaliteit met de beste service bieden aan onze klant. Zodoende beschikt deze attractie ook over een keuringscertificaat. We werken met Nederlandse materialen om tot de beste kwaliteit te komen in onze service willen we onze klant altijd flexibel tegemoet treden en onze jongens zullen altijd zo hard mogelijk rennen om alles op tijd klaar te zetten voor u! Deze unieke attractie staat garant voor veel plezier op het water!

Producteigenschappen

Lengte
5.0 meter
Breedte
6.0 meter
Hoogte
3.8 meter
Stroombehoefte
1x 1500 watt & 1x 1100 watt
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies),
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
Rodeo Surfboard (ALLEEN KUSSEN)
Rodeo Surfboard (ALLEEN KUSSEN)
1x
Mechanisch onderstel