Aggregaat huren

 

 

Aggregaat Honda benzine 7 kVA huren bij attractieverhuur TimTom

7 kVa Aggregaat (incl. 4 draaiuren)

Levert 2,6 KW stroom, voldoende voor 2600 watt
1 dag
260,00
excl. BTW
1 dag
314,60
incl. BTW

Aggregaten huren

Attraxi verhuur heeft naast het bezit van (opblaasbare) attracties ook meerdere aggregaten in de verhuur. Deze aggregaten verhuur is ontstaan uit onze eigen ervaring dat de aanwezige stroomvoorzieningen vaak niet ideaal of toereikend is. Als er te weinig stroom aanwezig is kunt u bij ons een mobiele aggregaat huren.

Er zijn een hoop verschillende aggregaten te huur met elk een andere stroombehoefte. Maar welk heb jij nodig op je event? Wij krijgen deze vraag vaker, daarom hebben wij achter elke aggregaten verhuur de stroombehoefte vermeld. Het enige wat jullie zelf moeten onderzoeken is hoeveel wattage de producten/attracties verbruiken. Als jullie attracties bij ons huren kan dit eenvoudig, doordat bij elk product in het kopje 'producteigenschappen' de stroombehoefte per attractie staat vermeld. 

Aggregaat huren, incl. bekabeling

Wij leveren onze aggregaten inclusief 1 krachtstroomkabel en 1 krachtstroomkast. De krachtstroomkabels van Attraxi verhuur zijn 25 meter lang. Is dit genoeg? Dit hangt af van hoever de stroompunten van elkaar af staan en hoeveel stroombehoefte u nodig heeft. Als u een aggregaat huurt boven de 20 kVA heb je meerdere krachtstroomkabels en krachtstroomkasten nodig. Dit komt doordat 1 krachtstroomkast niet de volledige stroombehoefte kan doorgeven aan de aggregaat. 

Hieronder staat een stappenplan om te bekijken hoeveel krachtstroomkabels en kasten je nodig hebt:

  1. Bepaal de plek van de aggregaat.
    Hou hier ook rekening met de aanrijroute van de aggregaten.
  2. Bepaal de plekken waar je stroom nodig hebt en of daar ook een krachtstroomkast moet staan.
  3. Berekenen hoeveel meter krachtstroomkabel je nodig hebt.
    Let op! De krachtstroomkabels gaan per 25 meter.

Wordt de aggregaat volgetankt geleverd?

Ja, de  aggregaten worden altijd volgetankt afgeleverd. Daarnaast wordt er voldoende benzine/diesel bijgeleverd om de gehuurde uren de aggregaat 

Heb je vragen over een van onze attracties, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij te bereiken op: 0497-604 604 en via de mail op: info@attraxi.be