Lasergame outdoor huren

1 dag  725,00
excl. BTW
1 dag 877,25
incl. BTW
In huurmandje

Omschrijving

LASERGAME OUTDOOR HUREN

Een lasergame outdoor huren is de ideale manier om competitie, spanning en lol naar een evenement te brengen. Een lasergame huren is een fantastische attractie bij Attraxi verhuur. Onze lasergame huren betekent namelijk dat u service op maat krijgt en een ongelofelijk scherpe prijs ervoor. Door het lasergame huren biedt u voor een grote groep een fantastische activiteit. Wat zo ideaal is aan onze lasergame huren, is dat u deze op locatie kan opzetten of dat wij dat voor u doen. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden bij het lasergame huren:

  • Bezorgd en opgehaald
  • Bezorgen en opbouwen
  • Compleet verzorgd

Of u nu helemaal uw eigen activiteit wilt begeleiden of dat wij voor u alles regelen: het is allemaal mogelijk bij Attraxi verhuur.

LASERGAME OUTDOOR HUREN: WAT HOUDT HET IN?

Het lasergame outdoor huren kan op alle mogelijke manieren in het licht of in het donker. Bijgeleverd worden veertien pistolen waardoor het dus mogelijk is om met 14 personen het spel te spelen. Maar er zijn verschillende opties mogelijk. Hebt u bijvoorbeeld al een locatie die is ingericht? Dan is het ook mogelijk om alleen de pistolen voor de lasergame huren. Wij kunnen namelijk iedere locatie omtoveren tot een fantastische ruimte voor het lasergame huren. Nog meer topattracties bezichtigen? Kijk dan ook de bungee trampoline en de rodeostier. Naast het lasergame huren nog twee andere fantastische opties voor events.

Producteigenschappen

Stroombehoefte
2x 1100 watt
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen vanaf 6 jaar en Volwassenen
Overdekt
Nee
Obstakels
Nee
Glijbaan
Nee
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw