• ATTRAXI

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Set in Motion BVBA
  ATTRAXI
  Blauwesteenstraat 110 I
  2550 Kontich


  Tel: 0497/604.604

  IBAN
  BE40 3631 4686 0363
  BTW Nummer
  BE 0628.596.028
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen
Prijs
€ 0 € 60 € 0 t/m € 60

XL-Games

De XL-games van ATTRAXI zijn uniek in zijn soort. Als één van de weinige leveranciers van deze kwaliteitsvolle spelen, zijn wij voortdurend bezig met het vernieuwen en uitbouwen van deze attracties. Altijd al eens terug oude volksspelen willen spelen? Dan zijn onze XL-Games een verzekerd succes. Speel de algemeen bekende spelen zoals 4-op-een-rij, zeeslag, galgje, mens erger je niet, lighthouse (scheve toren van Pisa), Mikado XL, enz. Ben je eerder nieuwsgierig naar een nieuwe uitdaging? Check dan zeker eens de spelen Hurry Harry, Balance, Push & Pull, Cake XL & Dice XL.

XL-Games voor jong en oud!

De meeste spelen zijn zowel voor jongeren als volwassenen. Toch kan u ook kiezen voor een bepaalde doelgroep waarbij wij dan voor jou een geschikt pakket samenstellen. Ga de uitdaging aan en versla je tegenstander met onze Cactus XL, Tower XL, Roll-it XL of gewoon het welgekende uiterst succesvolle spel Sjoelbak.

XL-game op jouw event

Huren van een XL-game is de perfecte oplossing voor jouw evenement. Wil je niets te groot in je tuin, zaal of andere locatie? Dan staan wij klaar om samen met jou te bekijken wat het geschikte spel is voor de juiste doelgroep en locatie. Onze XL-spelen zijn van hoge kwaliteit waardoor zij al jaren hun diensten bewezen hebben. 4-op-een-rij is hét spel bij uitstek op bedrijfsfeesten of sportevenementen. Het is vaak de perfecte afleiding voor wie liever de geest traint. Kijk maar naar onze Masters XL, Select XL, Balance XL, enz. Voor elke leeftijd een leuk spel! Daarom is ATTRAXI dé verhuurder van XL-games bij uitstek in België en Nederland.

You can select 5 products only