Bungee trampoline (incl. 3 uur begeleiding) huren

1 dag  900,00
excl. BTW
1 dag 1.089,00
incl. BTW
In huurmandje

Omschrijving

BUNGEE TRAMPOLINE HUREN

De bungee trampoline huren staat garant voor plezier en vertier op uw evenement. Bij Attraxi verhuur kunt u de 4-in-1 bungee trampoline huren. Door deze bungee trampoline huren geeft u vier mensen tegelijkertijd een onvergetelijke dag. De bungee trampoline is namelijk een fantastische attractie waarbij deelnemers tot wel tien meter de lucht in springen. Het leuke aan de bungee trampoline huren is dat wij dit compleet voor u verzorgen. Daardoor profiteert u van de volgende voordelen:

  • Veiligheid
    Wij laten de trampoline jaarlijks testen door een erkend bedrijf op de hoogste kwaliteitseisen. Intern zijn onze instructeurs bovendien opgeleid met veiligheids- en handelingsprocedures. Bovendien installeren wij ook dranghekken wanneer u bij ons een bungee trampoline huren gaat zodat de toestroom geordend verloopt.
  • Instructies voor optimaal plezier
    Een bungee trampoline huren houdt ook in dat onze instructeurs de dag begeleiden. Naast dat de tuigjes op de juiste, veilige manieren worden ge&iuml^nstalleerd, bieden zij ook adviezen bij het springen die zorgen voor een fantastische beleving.
  • Juiste installatie
    En wanneer u bij ons een bungee trampoline huren gaat, dan zorgen wij dat alles wordt verzorgd. Bij een bungee trampoline huren hoort namelijk ook de bezorging, een deskundige, op- en afbouw en weer afhalen. Een bungee trampoline huren is ideaal dankzij onze service.

 

Producteigenschappen

Lengte
10.0 meter
Breedte
10.0 meter
Hoogte
8.0 meter
Stroombehoefte
1x 3000 watt
Inbegrepen
inclusief begeleiding, op- en afbouw
Leeftijdsindicatie
vanaf 2 á 3 jaar tot met 80 jaar

Beschikbare bestanden