• ATTRAXI

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Set in Motion BVBA
  ATTRAXI
  Blauwesteenstraat 110 I
  2550 Kontich


  Tel: 0497/604.604

  IBAN
  BE40 3631 4686 0363
  BTW Nummer
  BE 0628.596.028
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen
Prijs
€ 0 € 140 € 0 t/m € 140

Sport & Spel

Inspiratie voor sport en spel huren

Op zoek naar leuke ideeen voor het huren van leuke attracties op het gebied van sport en spel? Dan ben je bij ATTRAXI aan het juiste adres. Naast onze stormbanen en springkussen hebben we namelijk ook een groot aanbod aan kleinere en goedkopere spelen, wederom voor elke leeftijd. Wij helpen u bij de keuze van leuke sport & spelen bij jouw evenement. Of je nu een sportdag, bedrijfsfeest, familiefeest, … of elk ander feest organiseert, wij helpen u mee met het succesvol maken van uw event. ATTRAXI is niet voor niets dé sport en spel verhuurder bij uitstek!

Sport & Spel voor iedereen

Sport en spel activiteiten zijn leuk voor kinderen en volwassenen. Voor de kleinste spelliefhebers hebben we o.a. ringwerpen mexicaan, oxo boom of vier op een rij. Daag je liever je naaste uit? Dan kan het zakspringen, reuzeballen, skilopen, touwtrekken, … de oplossing zijn. Enorme leuke spelen op ieders formaat. Voel je nooit te oud om te spelen, want ook voor oudere personen hebben wij een leuk aanbod. Ontdek jouw limbo capaciteiten of trap als eerst een balletje door de gaten in onze Goal. Ook onze grote Darts is bij vele leeftijdsgroepen in trek. Elke attractie bij sport en spel kan aangepast worden aan de juiste doelgroep of locatie. Voor zowel kinderen als volwassenen hebben wij verschillende formaten. Kijk maar naar de Funslang of zaklopen of touwtrekken.

Sport en spel attracties huren bij ATTRAXI

Bij ATTRAXI willen we iedereen een leuke dag geven. Daarom kunnen deze sport & spel attracties ook ingezet worden bij een zeskamp of als teambuildingsactiviteit. Deze activiteiten stimuleren je zowel lichamelijk als geestelijk zoals 4 op een rij of zakspringen. Ook stimuleert het vaak samenwerken, wat dus resulteert in een geslaagde sportdag, bedrijfsteambuilding, … Liever wat rustiger aan? Probeer dan zeker onze dammen XL en schaken XL, waarbij je met extra grote pionnen je tegenstander moet zien te verslagen of de reuzedobbelstenen, die gegarandeerd zorgen voor succes!

You can select 5 products only