Kasteel Hindernisbaan huren

1 dag  270,00
excl. BTW
1 dag 326,70
incl. BTW
In huurmandje

Omschrijving

DURF JIJ DE RIDDERS TE VERSLAAN

De Kasteel Hindernisbaan is 19 meter lang en geschikt voor kinderen en volwassenen. Eerst klimmen via de klimhelling, dan met volle vaart via de glijbaan naar beneden glijden. Beneden staan er verschillende leuke obstakels te wachten waar overheen of onderdoor geklommen moet worden. Op de dubbele baan is plek voor twee, dus er kan volop tegen elkaar worden gestreden. Een wedstrijd die nooit gaat vervelen!

KASTEEL HINDERNISBAAN HUREN BIJ ATTRAXI VERHUUR

De Kasteel Hindernisbaan kan op vier verschillende manieren voor de verhuur besproken worden. De verschillende huur vormen zijn: afhalen, bezorgd en opgehaald, bezorgd inclusief op- en afbouw en compleet verzorgd.

ATTRAXI VERHUUR: KWALITEIT EN VEILIGHEID

Naast onze service op maat zorgen wij er ook voor dat onze Kasteel Hindernisbaan veilig is en gemaakt van degelijke en betrouwbare kwaliteit. Iedere attractie bij ons is dan ook voorzien van een typegoedkeuring. Onze klanten hebben hierdoor niet alleen een ongelofelijk toffe, maar ook veilige dag met deze kasteelbaan. Tips en adviezen van ons over de Kasteel Hindernisbaan of vragen over een hindernisbaan huren? Neem dan gerust contact op met Attraxi verhuur door te bellen naar 0497-604 604 of mail naar info@attraxi.be

TOP 5 HINDERNISSEN VAN ATTRAXI:

Producteigenschappen

Lengte
19.0 meter
Breedte
3.8 meter
Hoogte
5.3 meter
Stroombehoefte
1x 1100 & 1x 1500 watt
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Overdekt
Nee
Obstakels
Ja
Glijbaan
Ja
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw