• ATTRAXI

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Set in Motion BVBA
  ATTRAXI
  Blauwesteenstraat 110 I
  2550 Kontich


  Tel: 0497/604.604

  IBAN
  BE40 3631 4686 0363
  BTW Nummer
  BE 0628.596.028
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen
Prijs
€ 0 € 575 € 0 t/m € 575

Actie & Fun

Ons gamma ‘Actie & Fun’ bevat attracties die vaak bij een zeskamp gebruikt worden. Zeskamp attracties staan dan ook garant voor een dag vol plezier, uitdaging en strijd. ATTRAXI heeft ook hierin een uniek assortiment, vol innovatieve en grensverleggende attracties die je nergens anders zal vinden. Voor elke doelgroep hebben wij leuke attracties zodat ook de allerkleinsten een dag vol pret kunnen beleven.

Laat de strijd beginnen!

Vele van onze attracties kunnen ook ingezet worden in een wedstrijd of competitie. Zo kan je met de Dubbele Twistladder elkaar uitdagen om zo snel mogelijk de bel te raken. Iets minder sportief aangelegd? Dan kan je je even een Sumo wagen en in onze Sumo pakken je tegenstander zo snel mogelijk op de grond proberen duwen. Deze Sumopakken zijn altijd een enorme blikvanger waarbij iedereen letterlijk neergaat van het lachen. Zijn jullie met een grotere groep? Dan is de Slingerbal de uitstekende attractie om te bewijzen wie het beste zijn evenwicht kan bewaren en dit met wel 4 personen tegelijk!

Zeskamp organiseren

Onze attracties zijn ook te gebruiken in een zeskamp. Wij organiseren vaak zeskampdagen, waarbij collega’s, vrienden, bedrijven, … het tegen elkaar opnemen. Wil je bv. met jouw bedrijf een teambuilding organiseren? Dan kunnen onze zeskampattracties hier bij helpen. Begin met een Bungeerun of Mexican Run en kijk wie het verst geraakt. Of speel een potje voetbal met onze Human Table Soccer! Eerder zin om jouw tegenstander van zijn troon te stoten? Waag je dan aan ons Ridderspel of Gladiatorenkussen. Helemaal veilig, maar vooral helemaal plezierig!

Weet je net goed waar te beginnen bij het organiseren van een zeskamp? Neem gerust contact op om te overleggen welke zeskamp spelen het best passen bij jouw evenement. Wij kunnen steeds al jouw vragen beantwoorden zodat jouw zeskamp onvergetelijk wordt!

Actie & Fun attracties huren bij ATTRAXI

Deze spelonderdelen zijn stuk voor stuk bijzonder én daarbovenop betaalbaar. Ook innoveren wij continu in nieuwe attracties zodat met zekerheid elke doelgroep voldoende plezier heeft. Kijk maar eens naar het schommelschip of onze klimpalm en paardrodeo. Allemaal attracties die hun succes al bewezen hebben. Binnekort ook op jouw evenement?

You can select 5 products only