• ATTRAXI

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Set in Motion BVBA
  ATTRAXI
  Blauwesteenstraat 110 I
  2550 Kontich


  Tel: 0497/604.604

  IBAN
  BE40 3631 4686 0363
  BTW Nummer
  BE 0628.596.028
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Zeskamp spellen huren

Zeskamp spellen huren

Zeskamp spellen huren doe je bij Attractieverhuur TimTom. Bij ons kunt u alle zeskamp spellen huren die u wenst te hebben. Hieronder vallen spelkussens, stormbanen en waterattracties. Ook heeft Attractieverhuur TimTom verschillende zeskamp pakketten om te huren.

Verschillende Zeskamp spellen huren

Bij Attractieverhuur TimTom kunt u verschillende zeskamp spellen huren. Om het kiezen van de verschillende zeskamp spellen, vindt u hieronder een korte samenvatting om u te helpen bij uw keuze.

 • Spelkussens: Bij Attractieverhuur TimTom vindt u verschillende spelkussens uit verschillende prijsklassen. Hierdoor kunt u de perfecte zeskamp spellen huren in uw budget. Spelkussens zijn ervoor om u uit te dagen en om een competitief element in uw zeskamp toe te voegen. Huur bijvoorbeeld de Dizzy Spin om een draaiend element toe te voegen. Natuurlijk kunt u ook verder kijken om andere zeskamp spellen te huren.
 • Stormbanen: Met een stormbaan kunt u uw conditie en behendigheid testen. Vaak wordt een stormbaan ook gebruikt als onderdeel van een zeskamp en zijn er klanten die andere zeskamp spellen huren om het tot een ultieme zeskamp te maken. Zo kunt u bij Attractieverhuur TimTom zelf uw stormbaan samenstellen. Hierbij kunt u ons altijd bellen voor advies op maat. Ook hebben wij zelf stormbanen samengesteld, waarvan wij denken dat ze een goede uitdaging bieden. Al deze stormbanen kunt u gemakkelijk huren bij ons of u kunt andere zeskamp spellen huren.
 • Waterattracties: Wilt u zeskamp spellen huren bij warm weer? Dan zijn onze waterattracties een ideale toevoeging om tijdens uw zeskamp af te koelen. Bij Attractieverhuur TimTom hebben we niet alleen zeskamp zwembaden, maar ook echte water slide stormbanen waarbij u in een zwembad glijdt. Waterattracties huren? Of toch andere zeskamp spellen huren? Voor persoonlijk advies of vragen kunt u ons altijd bellen.

Waarom zeskamp spullen huren bij Attractieverhuur TimTom?

Zeskamp spellen huren doe je natuurlijk bij Attractieverhuur TimTom. Wij garanderen u de laagste prijs en beste service. Naast onze goede prijs en service, beschikken wij over een uniek assortiment wat is bedacht en ontwikkeld in Nederland (100% Nederlands dus). Daarnaast kunt u bij ons zelf uw attracties samenstellen, waardoor u zelf iets unieks kan creëren.

Zeskamp spellen huren? Dat doe je bij Attractieverhuur TimTom.

You can select 5 products only