Trampoline huren

TRAMPOLINE TE HUUR BIJ ATTRAXI VERHUUR

Wij, van Attraxi verhuur hebben verschillende soorten en maten trampolines in de verhuur. Zo hebben wij voor elke achtertuin een passend formaat trampoline te huur. Hebben jullie bijvoorbeeld een tuin van minimaal 4 x 4 meter, dan past de trampline 3.80 meter perfect bij jullie in de achtertuin. Een trampoline van 3.80 meter betekent dat de trampoline een diameter heeft van 3.80 meter. Heeft u een grotere tuin dan zou ik ook kunnen kijken naar de trampoline 4.30 meter. Wilt u bij een extra spelvorm tijdens het springen huren, kijk dan eens naar de Trampoline 4.30 meter met tatoo. Deze trampoline bevat zestal 'Tattoos' die een spel vormen en waardoor het trampolinespringen nog leuker wordt.

IS HET HUREN VAN EEN TRAMPOLINE WEL VEILIG?

Ja, het huren van een trampoline bij Attraxi verhuur is zeker veilig. Wij hebben namelijk een paar extra veiligsheidsmaatregelen toegevoegd ten opzichten van de 'normale' trampoline. Allereerst bevat onze trampolines een veiligheidsnet, door het veiligheidsnet kunnen deelnemers niet buiten de trampoline komen / vallen. Ten tweede, zit er boven op de veren een opgevulde rand, waardoor voeten niet in of tussen de veren kunnen komen. Als laatste, plaatsen wij ook een trappetje aan de zijkant van de trampoline, waardoor kinderen en volwassen gemakkelijk van de trampoline af kunnen.

Heb je vragen over een van onze attracties, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij te bereiken op: 0497-604 604 en via de mail op: info@attraxi.be