• ATTRAXI

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Set in Motion BVBA
  ATTRAXI
  Blauwesteenstraat 110 I
  2550 Kontich


  Tel: 0497/604.604

  IBAN
  BE40 3631 4686 0363
  BTW Nummer
  BE 0628.596.028
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen
Prijs
€ 0 € 295 € 0 t/m € 295

Hindernisbanen

1 - 6 of 6
Van hoog naar laag sorteren

Hindernisbanen

1 - 6 of 6
Van hoog naar laag sorteren

Hindernisbanen

Een hindernisbaan huren bij ATTRAXI is een garantie op succes op elk evenement. Wij bieden een uniek en onderscheidend assortiment aan, waaronder enorm lange hindernisbanen tot wel 90m lang. ATTRAXI verhuur staat dan ook bekend om zijn hindernisbanen. De Ultimate Stormbaan is met zijn 90m lengte een absolute blikvanger in ons assortiment, maar ook de Mega Survival Hindernisbaan(75m) is enorm aan te raden. Wil je toch eerder een kleinere hindernisbaan huren? Geen probleem, ook hierin hebben wij de keuze tussen verschillende hindernisbanen in alle soorten en maten. Neem zeker een kijkje naar onze Battle Race of Wipe Out Race. Eerder een stormbaan voor de jongere leeftijd? Dan is de Slakkenrace of de Voetbalrace exact wat u zoekt!

Creeer je eigen stormbaan

Alsof een ‘gewone’ stormbaan huren nog niet speciaal genoeg is, kan je bij ons, als enige partij in België, je eigen stormbaan creeeren en huren. Laat je fantasie de vrije loop en koppel naar hartenlust verschillende attracties aan elkaar tot een heuse hindernisbaan. Neem gerust contact op met ons en laat ons samen met jou de perfecte hindernisbaan samenstellen voor op jouw evenement of locatie.

Hindernisbaan huren bij ATTRAXI

Bij ATTRAXI willen we onze hindernisbanen voor iedereen toegankelijk maken. Voor elk budget stellen wij verschillende hindernisbanen samen voor een onvergetelijke beleving. Onze Ultimate Stormbaan is de langste stormbaan in ons bezit, en bestaat uit de Survivalbaan, De Klimwand The Walle, Dubbele Mega Balls, de Multi Sky Swing en de Tobbedansbaan. Ook kan u zelf een parcours samenstellen waarbij onze verschillende hindernisbanen deel van uitmaken, zodat uw evenement of feest een succesverhaal wordt.

Naast een hindernisbaan huren ben je bij Atraxi natuurlijk ook aan het juiste adres voor springkasteel verhuur, lasergame verhuur en diverse leuke waterspelen!

You can select 5 products only