Spring in het diepe met onze waterbanen: voor ieder wat wilds!

woensdag 7 juni 2023

Maak je klaar voor een spetterend avontuur met onze waterbanen! Of je nu op zoek bent naar een rustige glijbaan voor de kleintjes of een adrenaline pompende wildwaterbaan voor de avontuurlijke types, bij Attraxi hebben we het allemaal. Lees verder en ontdek onze diverse selectie waterbanen voor een spetterende dag vol plezier!

Populatie van waterbanen

Waterbanen zijn al jarenlang populaire attracties op evenementen en feesten, vooral in de zomer. Ze bieden een leuke manier om af te koelen en zorgen voor een geweldige ervaring voor zowel kinderen als volwassenen. In deze tekst zullen we bespreken waarom het huren van een waterbaan een geweldige optie is voor elk evenement en wat de voordelen zijn van het huren van een waterbaan bij een professioneel verhuurbedrijf zoals Attraxi.

Voordelen van waterbanen

Een waterbaan biedt een unieke en verfrissende ervaring die niet te vergelijken is met andere attracties. Tijdens warme zomerdagen is het een ideale manier om af te koelen. Waterbanen zijn geschikt voor alle leeftijden, van jonge kinderen tot volwassenen. Ze zijn een geweldige manier om families en vrienden samen te brengen en plezier te hebben. Veel waterbanen zijn ontworpen met de veiligheid van de deelnemers in gedachten. Ze hebben bijvoorbeeld veiligheidsnetten, zachte opblaasbare landingen en antislipoppervlakken om het risico op letsel te verminderen. Er zijn verschillende soorten waterbanen beschikbaar om uit te kiezen, van glijbanen tot hindernisbanen en aquaruns. Dit betekent dat je een waterbaan kunt kiezen die het beste past bij jouw evenement en de leeftijdsgroep van de deelnemers.

De capaciteit van de waterbanen in een zwembad

De grootte en capaciteit van de waterbanen bij Attraxi verschillen per model. Over het algemeen zijn de waterbanen tussen de 10 en 25 meter lang en bieden ze plaats aan tussen de 2 en 4 personen per baan. Het is belangrijk om bij het huren van een waterbaan rekening te houden met de beschikbare ruimte op de locatie en het aantal gasten dat de attractie zal gebruiken. Het is aan te raden om vooraf te overleggen met Attraxi om de juiste waterbaan te kiezen die past bij de grootte van het evenement en het aantal gasten dat wordt verwacht. Zo kan er optimaal worden genoten van de attractie en blijft de veiligheid gewaarborgd.

Huren van waterbanen bij Attraxi

Als je op zoek bent naar een unieke en verfrissende attractie voor je evenement of feestje, dan is het huren van een waterbaan bij Attraxi zeker een goede optie. Waterbanen zijn niet alleen ontzettend leuk en vermakelijk, maar bieden ook verkoeling op warme dagen. Bij Attraxi kun je kiezen uit een divers assortiment van waterbanen, van kleine glijbanen tot grote hindernisbanen. Bovendien zijn de waterbanen van hoge kwaliteit en voldoen ze aan de hoogste veiligheidsnormen.

Waterbaan huren

Het huren van een waterbaan bij Attraxi is ook nog eens erg gemakkelijk en stressvrij. Het enige wat je hoeft te doen is contact opnemen en de beschikbaarheid, prijzen en huurvoorwaarden bespreken. Vervolgens wordt de waterbaan op de locatie van jouw keuze bezorgd en geïnstalleerd door professionele medewerkers van Attraxi. Met een waterbaan van Attraxi heb je de garantie van een geweldige en veilige attractie voor jouw evenement. Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact op met Attraxi en maak jouw feest of evenement nog leuker en verfrissender!

Veelgestelde vragen

Wat is de minimale leeftijd om gebruik te maken van de waterbanen?

De minimale leeftijd om gebruik te maken van de waterbanen kan verschillen per attractie De gemiddelde leeftijd om gebruik te maken van de waterbanen is. Ook moet er te allen tijde een toezichthouder van minimaal 18 jaar oud aanwezig zijn per attractie.

Is het mogelijk om meerdere waterbanen tegelijk te huren?

Het is zeker mogelijk om meerdere waterbanen tegelijkertijd te huren. Heb je een evenement voor een grote groep mensen of kan je simpelweg niet kiezen tussen de ruime keuze aan waterbanen, dan is het huren van meerdere waterbanen tegelijk geen probleem!

Zijn de waterbanen veilig en hygiënisch?

Veiligheid gaat boven alles bij Tim Tom Events. Daarom worden alle attracties periodiek gekeurd. Dit houdt in dat er een jaarlijkse keuring is en hierbij dan ook een veiligheidscertificaat wordt toegekend aan onze attracties aan de hand van het Warenwetbesluit Attractie- en speeltoestellen (WAS). Voor vele van onze attracties zult u dit veiligheidscertificaat en een gebruikershandleiding ontvangen en valt deze ook te vinden op onze website. 

Welke opties zijn er voor begeleiding en toezicht?

Wil je geen omkijken hebben naar begeleiding en toezicht op de dag van je evenement en helemaal ontzorgd zijn op dat vlak? Dat kan! Via Tim Tom Events kun je begeleiding en toezicht voor bij één of meerdere attracties regelen. Voor een meerprijs kun je al begeleiding inschakelen vanaf drie uur. 

  • Drie uur begeleiding: € 135,-
  • Vier uur begeleiding: € 180,-
  • Vijf uur begeleiding: € 225,-
  • Zes uur begeleiding: € 270,-

Meer blogs

Een reactie toevoegen