Haal de verkoeling in huis: zo organiseer je een waterbaan in de zomer!

dinsdag 9 mei 2023

Wil jij deze zomer verkoeling in eigen tuin? Overweeg dan een waterbaan! In deze blog lees je alles over hoe je een waterbaan organiseert en waar je op moet letten.

Waarom kiezen voor een waterbaan?

Er is niets lekkerder dan verkoeling zoeken tijdens warme zomerdagen. Een zwembad is leuk, maar wat als je eens iets anders wilt? Een waterbaan biedt plezier voor jong en oud en zorgt voor de nodige afkoeling! Je zou de springkussens op het water kunnen combineren met losse waterspelen zoals de watertrampoline, aquadog, rock, loopmat en watertotter. Wanneer je de opblaasbare attracties in het water legt hoef je geen onderhoudskosten mee te maken.

Diverse waterbanen bij Attraxi

Er zijn verschillende soorten waterbanen beschikbaar te huur bij Attraxi. Zo kun je ze elk met hun eigen kenmerken en voordelen. Waterglijbanen zijn een populaire keuze voor evenementen en feesten. Ze zijn er in verschillende maten en vormen. Waterobstakelbanen zijn een combinatie van een hindernisbaan en een glijbaan, vergelijkbaar met aquaruns. Ze zijn echter ontworpen om in het water te drijven en zijn daarom geschikt voor gebruik op het water. Ze zijn ontworpen om deelnemers uit te dagen en te vermaken terwijl ze door de baan navigeren. Aquaruns zijn een combinatie van een hindernisbaan en glijbaan. Ze bestaan uit een reeks opblaasbare obstakels en uitdagingen, gevolgd door een lange glijbaan in een zwembad of waterbak. Aquaruns zijn geschikt voor alle leeftijden en bieden veel plezier en spanning. Watertrampolines zijn grote opblaasbare trampolines die in het water drijven. Ze zijn ontworpen om springplezier te bieden en zijn populair bij kinderen en volwassenen. Watertrampolines zijn ideaal voor evenementen in het zwembad.

Huren van waterbanen bij Attraxi

Om de waterbanen te kunnen huren heb je een locatie nodig om de waterbaan in te kunnen plaatsen. Als je een waterbaan wilt huren is het ook handig om een aggregaat bij te huren, zo blijft de opblaasbare attractie overeind. Alle waterbanen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen van Attraxi.

Tips voor een geslaagde dag met Attraxi

Wilt u een fantastische dag met een waterbaan van Attraxi? Zorg allereerst voor voldoende eten en drinken. Je kunt met de waterbanen wedstrijdjes organiseren. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om extra waterattractie toe te voegen. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden kunt u altijd mailen naar info@attraxi.be. Voor meer informatie kunt u op onze website terecht Attraxi.

Meer blogs

Een reactie toevoegen