Attractieverhuur

Top attracties
Hindernisbanen
Springkastelen

Actie & fun
Sport & spel
Waterspelen

Lasergame
Kinderspelen
XL Games

Trampolines
Go Carts
AggregaatATTRAXI: GEMAKKELIJK ATTRACTIE HUREN

Bent u op zoek naar een geweldige attractie voor op uw evenement? Dan bent u bij Attraxi Verhuur op het juiste adres! Van springkastelen, hindernisbanen, waterspelen tot XL-Games, het kan niet gek genoeg! Onze top attracties zijn geschikt voor iedere doelgroep, waardoor iedereen er enorm veel plezier aan zal beleven.

ATTRACTIEVERHUUR BELGIË

Wanneer je aan attractieverhuur België denkt, denk je aan Attraxi Verhuur. De meeste topattracties zijn uniek in België en worden daardoor ook het vaakst verhuurd. Bij ons staat veiligheid hoog in het vaandel, onze attracties worden hierom ook periodiek gekeurd en voldoen aan alle eisen. Onze marktpositie wordt versterkt doordat wij samenwerken met het Nederlandse bedrijf Attractieverhuur TimTom. Doordat wij veel attracties zelf ontwikkelen, kunnen we altijd de hoogste kwaliteit aanbieden en ook nog eens tegen de laagste prijs!

INTERESSE IN ATTRACTIE HUREN?

Wordt u al nieuwsgierig naar onze brede collectie attractie verhuur in België? In 2022 heeft Attraxi nieuwe attracties aan het assortiment toegevoegd, denk hierbij aan nieuwe stormbanen, spelkussens, waterspelen en andere spel en fun materialen. Bekijk de verschillende categorieën en ontdek op de site welke attractie of spel het best past bij uw evenement. Aarzel niet en leg het attractie verhuur op tijd vast, want deze attracties wilt u niet mislopen! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met. Binnen 24 uur heeft u altijd antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken!

TOP 5 ATTRACTIES VAN ATTRAXI VERHUUR

Inspiratie opdoen? Hieronder hebben wij de meest gave attracties voor u opgesomtd. Loop op uw gemak de categorien op de website door en vind dé attractie die het evenement compleet gaat maken!