Schuimkanon huren

1 dag  350,00
excl. BTW
1 dag 423,50
incl. BTW
In huurmandje

Omschrijving

HET GROOTSTE SCHUIMMACHINE TE HUUR 

Dit gigantische schuimkanon tovert elk oppervlak binnen een paar seconden om tot een volledig bedekte schuimlaag. Het schuimkanon wordt geleverd inclusief een 1000 liter vat, hierbij voeg je de bijgeleverde schuimvloeistof toe. Het schuimkanon is door zijn draaischijf te draaien naar elke gewenste kant en daarnaast kan het schuimkanon tot wel 10 meter ver spuiten!

KWALITEIT SCHUIM

Het schuim dat gebruikt wordt is van professionele kwaliteit, dit geeft geen schade aan het milieu, huid of kleding. Het schuim is van hoge kwaliteit en wordt geleverd in zeer hoge concentratie aanmaak vloeistof. Per vat van 1000 liter is 7.5 liter aanmaak vloeistof nodig. Deze vloeistof zal worden verwerkt door het schuimkanon en hierdoor zal in veelvoud schuim geproduceerd worden.

Het vullen van de IBC tank met één tuinslang kost ongeveer 1 uur.

Met de bijgeleverde 7.5 liter schuim kan je maximaal 20-30 minuten constant spuiten, echter als het schuimkanon ongeveer 30 seconden aanstaat ligt de Tobbedans vol met schuim. Je moet het schuimgebruik doseren over de dag heen. Alleen je kan natuurlijk ook extra schuim erbij huren, dit kost per 7,5 liter schuim €125,00 exclusief BTW extra. Als je dit erbij koopt, kan je het vat dus nogmaals vullen met 1000 liter water + schuim.

COMBINATIE SCHUIMKANON

Allereerst is het schuimkanon los te huur, dan kan die gebruikt worden voor een schuimparty of een strandje van een camping volledig onder het schuim te zetten. Het schuim leidt al snel tot vertier en feestvreugde. Vraag gerust naar de mogelijkheden van dit gave schuimkanon!

Let op!: de huurder is verplicht om het 1000 liter vat te vullen met water. Na het vullen van het vat is deze niet meer te verplaatsen

Producteigenschappen

Lengte
1.25 meter
Breedte
2.0 meter
Hoogte
1.80 meter
Stroombehoefte
2x 1500 watt
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Vrijwilligers
Minimaal 1 actief persoon die helpt bij de op- en afbouw