Aquaballs huren

1 dag  180,00
excl. BTW
1 dag 217,80
incl. BTW
In huurmandje

Omschrijving

WATERSPEL: PAS OP HET WATER

Na een korte aanloop moet je zo snel mogelijk over en onder de dwarsbalken, vervolgens over het muurtje klauteren om dan het ‘klif’ zo vlug mogelijk te overwinnen. Dan kom je aan de twee hangende ballen waar je de keuze hebt om er onderdoor te kruipen zonder je evenwicht te verliezen of om de obstakels langs de buitenkant te passeren, maar opgelet want voor je het weet tuimel je het water in. Nog even klimmen en glijden en de winnaar van het waterspel is bekend!

AQUABALLS VERHUUR

Door de afmetingen van de aquaballs - 16.5 m lang en 3.0 m breed (max. breedte 3.5m) - kunnen een zeer ruim aantal kinderen amuseren op de waterspelen van Attraxi. Door zijn breedte en zijn opbouw kunnen er 'duels' gestreden worden. Twee aan twee - elk aan zijn kant - als eerste het einde van de baan bereiken!

WATERSPELEN HUREN EN MEER

Waterspelen is een top attractie voor de echte waterratjes. Ben je meer op zoek naar springkasteel verhuur of een hindernisbaan huren voor jouw event? Attractieverhuur Attraxi kan dankzij het grote assortiment attracties altijd het feestje naar een hoger niveau brengen!

Producteigenschappen

Lengte
16.5 meter
Breedte
3.0 meter
Hoogte
3.0 meter
Stroombehoefte
2x 1100 watt
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen
Overdekt
Nee
Obstakels
Ja
Glijbaan
Ja
Vrijwilligers
Minimaal 1 actieve sterke persoon die helpt bij de op- en afbouw

Beschikbare bestanden