Top 10 attracties om te huren

donderdag 16 juni 2022

Top attracties van Attraxi

Bij Attraxi hebben we verschillende super leuke attracties voor jong en oud. Of u op zoek bent naar een hindernisbaan, waterspelen, springkastelen of andere top attracties. Het is allemaal mogelijk. In deze blog nemen we u graag verder mee in onze verschillende top attracties. Top attracties zijn attracties waar wij, Attraxi, maar ook onze klanten méga enthousiast over zijn en wellicht kunnen we u al lezer hier ook over enthousiasmeren.

Bungee trampoline

Wellicht heeft u het wel eens voorbij zien komen maar een bungee trampoline is een van de leukste en hipste attracties op het moment. De bungee trampoline staat garant voor plezier en is geschikt voor 4 personen. Deelnemers kunnen tot wel 10 meter de lucht in springen door de trampolines en bungee touwen. Daarnaast kan je ook veilig salto’s maken en andere gave trucjes doen. Bij het huren van een bungee trampoline krijg je ook instructeur die de dag zullen begeleiden. Bekijk de mogelijkheden gemakkelijk op onze website.

8 Bumper ballen en bubble voetballlen maar!

Een bubble voetbal geeft stuiterend plezier. De bubble voetbal wordt opgeblazen en gaat dan over je lichaam heen, vervolgens ga je een potje voetballen, maar als je tegen elkaar aankomt, zul je waarschijnlijk vallen. Echter val je met de bubble om je heen en is het een en al lachen zonder dat je je bezeert. Bubble voetbal biedt je gegarandeerd plezier en is leuk voor jong en oud. U kan onze bubble voetbal huren vanaf 2 personen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze bubble voetbal pagina.

Lasergame outdoor huren

Niks spannenders dan een potje laser gamen, maar dan buiten! Lasergame outdoor is ideaal voor competitie, spanning en lol en huur je gemakkelijk bij Attraxi verhuur. U kan er voor kiezen dat wij de lasergame outdoor alleen bezorgen en ophalen maar we kunnen het ook volledig opbouwen en meer. Onze lasergame outdoor is daarnaast geschikt vanaf 6 jaar en is leuk voor jong en oud. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk het op onze website!

Top 10 Attracties Attractieverhuur TimTom

Meer blogs

Een reactie toevoegen