Slakkenrace Hindernisbaan huren

1 dag  270,00
excl. BTW
1 dag 326,70
incl. BTW
In huurmandje

Omschrijving

WEES DE SNELSTE SLAK

De Slakkenrace Hindernisbaan is door zijn opvallende kleuren en sprookjesachtig thema heel aantrekkelijk voor kinderen! Kruip met het klimnet omhoog. Glij vervolgens naar beneden en baan je een weg tussen de paddestoelen en de boomstammen van de appelboom. Je eindigt deze hindernisbaan door onder een net te kruipen.

SLAKKENRACE HINDERNISBAAN HUREN BIJ ATTRAXI VERHUUR

De Slakkenrace Hindernisbaan kan op vier verschillende manieren voor de verhuur besproken worden. De verschillende huur vormen zijn: afhalen, bezorgd en opgehaald, bezorgd inclusief op- en afbouw en compleet verzorgd. 

ATTRAXI VERHUUR: KWALITEIT EN VEILIGHEID

Naast onze service op maat zorgen wij er ook voor dat onze Slakkenrace Hindernisbaan veilig en gemaakt is van degelijke en betrouwbare kwaliteit. Iedere attractie bij ons is dan ook voorzien van een typegoedkeuring. Onze klanten hebben hierdoor niet alleen een ongelofelijk leuke, maar ook veilige dag met deze hindernisbaan. Tips en adviezen van ons over de Slakkenrace Hindernisbaan of vragen over een hindernisbaan huren? Neem dan gerust contact op met Attraxi verhuur door te bellen naar 0497-604 604 of mail naar info@attraxi.be

Producteigenschappen

Lengte
17.0 meter
Breedte
3.8 meter
Hoogte
4.0 meter
Stroombehoefte
2x 1100 watt
Obstakels
Ja
Klimmen
Ja
Glijbaan
Ja
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja

Producten in pakket