• ATTRAXI

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Set in Motion BVBA
  ATTRAXI
  Blauwesteenstraat 110 I
  2550 Kontich


  Tel: 0497/604.604

  IBAN
  BE40 3631 4686 0363
  BTW Nummer
  BE 0628.596.028
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen
Prijs
€ 0 € 205 € 0 t/m € 205

Springkasteel: spring een gat in de lucht

Een springkasteel huren bij ATTRAXI is een garantie op succes! Wij bezitten momenteel een breed aanbod aan springkastelen en dit in verschillende thema’s, groottes, en uiteraard voor elke leeftijd wat wils. Wij bieden steeds de beste service in combinatie met de laagste prijs, dus aarzel niet en verras je omgeving met een prachtig springkussen in de achtertuin! Kortom, bij ATTRAXI kan je altijd een springkasteel huren dat past binnen jouw budget en op jouw feest.

Welk springkasteel huren?

Ons aanbod bevat springkastelen in alle kleuren en maten. Zit er een echte piraat in jou verscholen? Dan is springkasteel piraten echt iets voor jou! Altijd al een circusartiest willen zijn? Baan je dan een weg in springkasteel circus! Meer een natuurliefhebber? Dan zijn volgende springkastelen iets voor jou: springkasteel jungle, slak springkasteel , multiplay jungle, & happende kroko

Ook voor de allerkleinsten kun je bij ATTRAXI terecht. Springkasteel Feest of Springkasteel Zeerovers zijn altijd enorm populair. Al is het springkasteel octopus glijbaan ook altijd in trek. Toch graag dat tikkeltje groter? Dan raden wij eerder Springkasteel Space, Springkasteel Colorslide of Springkasteel Rainbow aan.

Springkasteel verhuur Attraxi

Bij ATTRAXI verhuren wij springkastelen van goede kwaliteit en dit in alle maten en gewichten. Van Springkasteel Feest tot Springkasteel Colorslide, wij bezitten vele varianten. Toch liever net iets meer gewenst op jouw evenement? Probeer dan onze Happende Kroko of Octopus glijbaan.

Liever iets anders dan een springkasteel huren? Bekijk dan ook eens onze spel zonder grenzen spellen voor een uniek evenement!

You can select 5 products only