• ATTRAXI

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Set in Motion BVBA
  ATTRAXI
  Blauwesteenstraat 110 I
  2550 Kontich


  Tel: 0497/604.604

  IBAN
  BE40 3631 4686 0363
  BTW Nummer
  BE 0628.596.028
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen
Prijs
€ 0 € 205 € 0 t/m € 205

SPRINGKASTEEL: SPRING EEN GAT IN DE LUCHT

Een springkasteel huren bij ATTRAXI is een garantie op succes! Wij bezitten momenteel een breed aanbod aan springkastelen en dit in verschillende thema’s, groottes, en uiteraard voor elke leeftijd wat wils. Wij bieden steeds de beste service in combinatie met de laagste prijs, dus aarzel niet en verras je omgeving met een prachtig springkussen in de achtertuin! Kortom, bij ATTRAXI kan je altijd een springkasteel huren dat past binnen jouw budget en op jouw feest.

WELK SPRINGKASTEEL HUREN?

Ons aanbod bevat springkastelen in alle kleuren en maten. Zit er een echte piraat in jou verscholen? Dan is het Piraten Springkasteel echt iets voor jou! Altijd al een circusartiest willen zijn? Baan je dan een weg in het Circus Springkasteel! Meer een natuurliefhebber? Dan zijn de volgende springkastelen iets voor jou: Jungle Springkasteel, Slak Springkasteel & de Multiplay Jungle.

Ook voor de allerkleinsten kun je bij ATTRAXI terecht. Springkasteel Feest of Springkasteel Zeerovers zijn altijd enorm populair. Al is het springkasteel Octopus Glijbaan ook altijd in trek. Toch graag dat tikkeltje groter? Dan raden wij eerder Springkasteel Space, Springkasteel Colorslide of Springkasteel Rainbow aan.

SPRINGKASTEEL VERHUUR ATTRAXI

Bij ATTRAXI verhuren wij springkastelen van goede kwaliteit en dit in alle maten en gewichten. Van Springkasteel Feest tot Springkasteel Colorslide, wij bezitten vele varianten. Toch liever net iets meer gewenst op jouw evenement? Probeer dan ons Schommelschop of de Octopus glijbaan. Wanneer je ervoor kiest om een springkasteel te huren bieden wij verschillende mogelijkheden. Wij zijn als specialist in het verhuur van springkastelen en andere opblaasactiviteiten zijn er op gefocust jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hieronder de mogelijkheden:

 • Je springkasteel zelf afhalen/opbouwen en weer terugbrengen
 • Je springkasteel laten bezorgen/ophalen en hem zelf opbouwen
 • Je springkasteel laten bezorgen en plaatsen door ATTRAXI
 • Je springkasteel laten bezorgen en plaatsen door ATTRAXI incl. 5 uren begeleiding van ons personeel

 

Handige tips bij springkastelen huren

Bij de verhuur van onze springkastelen krijg je ook altijd een handleiding bijgeleverd, met de op- en afbouw instructies. Verder leveren wij de benodigde stroomhaspels en haringen, zodat je over alle spullen beschikt die nodig zijn om het springkasteel zelf op te bouwen.

Bij het afhalen van jouw springkasteel dient er wel een afspraak gemaakt te worden wanneer dat dit plaats zal vinden, zo zorgen wij ervoor dat wij alles gereed hebben staan op het moment dat je het springkasteel op komt halen.

Bij de verhuur van sommige springkastelen zal er gevraagd worden om ouderlijk toezicht te houden. Denk er dan ook goed over na of je zelf toezicht wilt houden of de keuze maakt om bij het springkasteel verhuur iemand in te huren.

Onze dienstverlening

Mocht je de keuze gemaakt hebben om een springkasteel te huren dan proberen wij je zo goed mogelijk te helpen. Zo maken wij offertes op maat en in overeenstemming met jouw wensen, daarnaast zorgen wij gegarandeerd voor een reactie binnen 12 uren. Bij eventuele onduidelijkheden of vragen nemen wij graag de tijd om je zo goed mogelijk te helpen. Zo kun jij de keuze maken waar je je goed bij voelt!

Heb je een korte vraag over een van onze producten of iets anders, dan kun je natuurlijk ook altijd even bellen of mailen. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 0497-604604 en op de mail: info@attrixi.be.

Onze andere producten

Naast het feit dat u bij ons een springkasteel kunt huren hebben wij een ruim assortiment aan producten voor andere activiteiten. Zo bieden wij producten aan als hindernisbanen, waterspelen en ook de mogelijkheid tot lasergamen. Liever iets anders dan een bijvoorbeeld een springkasteel huren? Bekijk dan ook eens onze andere categorieën en vindt jouw fun!

You can select 5 products only