Archery Tag huren

1 dag  400,00
excl. BTW
1 dag 484,00
incl. BTW
In huurmandje

Omschrijving

ARCHERY TAG HUREN BIJ ATTRAXI VERHUUR

Archery Tag is een nieuwe attractie van Attraxi verhuur, deze attractie is een kruising tussen handboogschieten, paintballen en trefballen. Het doel is om de tegenstander(s) uit te schakelen, dit kan door de target van de tegenstander(s) te raken of de tegenstander(s) af te schieten door middel van de pijl en boog. Archery Tag van Attraxi verhuur is 100% veilig, doordat de pijlen voorzien zijn van een larp-kap. Dit is een klein schuimkussen aan de voorkant van de pijl, waardoor de pijl minder hard aankomt dan paintball. Daarnaast moeten de deelnemers een Archery Tag masker op voor de veiligheid, maar ook zeker voor de beleving van het Archery Tag. De pijlen, inclusief larp-kap en maskers zorgen ervoor dat de pijlen geen schade kunnen aanrichten aan het hoofd van de deelnemers. Wil jij een leuke en spannende activiteit organiseren, die ook 100% veilig is? Vraag dan het Archery Tag van Atteaxi verhuur aan!

ARCHERY TAG SET

De Archery Tag van Attraxi verhuur bestaat uit de volgende artikelen:

  • 10 bogen
  • 12 maskers
  • 20 pijlen
  • 2 targets
  • 6 opblaasbare bunkers

De bunkers zorgen ervoor dat er schuilmogelijkheden ontstaan voor een extra spannende beleving en moeilijkheidsgraad tijdens het spel.

WAAR KAN HET ARCHERY TAG GEBRUIKT WORDEN

Het Archery Tag kan indoor, maar ook outdoor gebruikt worden. Dit zorgt ervoor dat het Archery Tag geschikt is voor elk evenement. Het enige waar de klant voor moet zorgen is een open ruimte, waar het Archery Tag gespeeld kan worden.

Producteigenschappen

Inbegrepen
10 bogen, 12 maskers, 20 pijlen, 2 targets en 6 bunkers
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen