Curlingbaan 20 meter huren

1 dag  615,00
excl. BTW
1 dag 744,15
incl. BTW
In huurmandje

Omschrijving

Curlingbaan 20 meter huren op locatie?

Deze curlingbaan met een lengte van 20 meter is te huur en te plaatsen op iedere locatie. Of je nu een leuke activiteit wilt aanbieden op jouw (kerst-)evenement of in hartje zomer een uniek spel wilt spelen, onze kunststof curlingbaan is onder elke weersomstandigheden inzetbaar en een leuke uitdaging voor jong en oud. Deze curlingbaan is 20 meter lang en 2 meter breed. De baan is ideaal in te zetten als kerst- of nieuwjaarsborrel van een bedrijf of als acitiviteit tijdens een evenement.

De baan is gemakkelijk op te zetten en biedt deelnemers in competitie verband gegarandeerd veel plezier! Leuk als teambuilding en goed te combineren in een ontspannen setting. Er wordt gespeeld in teams van 2 x 4 personen. Reken maar dat er dan gestreden wordt om de fel begeerde winnaarstrofee!

De curlingbaan bestaat uit ook kunstof ijsplaten, dit is hetzelfde materiaal als onze schaatsbanen. De kunstof ijsplaten van Attraxi zijn van de nieuwste generatie kunststof vloeren en deze zijn 100% droog. Er is geen natte glij vloeistof nodig om te kunnen schaatsen en het gebruikt geen energie en dus zeer duurzaam! De 100% milieuvriendelijke schaatsbaan kan jaar rond worden gebruikt.

Waaruit bestaat uit een mobiele curlingbaan?

Een curlingbaan van 20 meter bestaat uit de onderstaande elementen:

  1. kunstofplaten van 1x2 meter
  2. 8x curling stenen

Waar moet de klant voor zorgen:

  1. Vlakke verharde ondergrond noodzakelijk
  2. Benodigde ruimte minimaal 20.5 x 2.5 meter
  3. Hulp bij de op- en afbouw

Hoe werkt curling?

Een team kan punten winnen door aan het einde van een end de steen zo dichtbij als mogelijk het middelste punt van de cirkel te krijgen. De cirkel noemen wij ook wel ‘het huis’. Het team waarvan de steen het beste in de cirkel ligt wint de end. Mocht dat team meerdere stenen het dichtste bij het middelste punt hebben liggen, dan worden er meerdere punten gewonnen. Het team met de meeste punten aan het einde van de wedstrijd wint.

Waar moet je rekening houden met het huren van een curlingbaan?:

  • vlakke en verharde ondergrond
  • Een vrije ruimte van 22 x 2 meter

Extra opties en aankleding:

Om het curlingbaan helemaal af te maken bieden wij een tal van leuke winterse decoratie arikelen en nostlgische houten kramen welke u terugvind op onze website in de rubriek "winter" Ook een winterse kraam voor warme chocomel of gluhwein kunnen wij aanbieden. 

Producteigenschappen

Lengte
20.0 meter
Breedte
2.0 meter
Hoogte
0.2 meter
Stroombehoefte
-
Aantal Deelnemers
8
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw

Producten in pakket

20x
schaatsplaat (1x2M)
8x
curling stenen
1x
1 curling "huis"