• ATTRAXI

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Set in Motion BVBA
  ATTRAXI
  Blauwesteenstraat 110 I
  2550 Kontich


  Tel: 0497/604.604

  IBAN
  BE40 3631 4686 0363
  BTW Nummer
  BE 0628.596.028
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Bedacht, ontwikkeld en geproduceerd door Attraxi

Bij Attraxi willen wij u graag iets unieks aanbieden. Wij kopen de meeste van onze attracties niet uit een catalogus maar ontwikkelen deze zelf. In het productieproces worden wij bijgestaan door een Nederlandse producent (Sidijk) om vervolgens tot top-creaties te komen. De attracties, bedacht en ontwikkeld door Attraxi vallen onder het Attraxi Original label.

Het Attraxi Original Label bestaat uit Toppers!

Onder het Attraxi Original label vindt u de creaties van Attractieverhuur Attraxi. Met deze Toppers komt elk evenement verrassend voor de dag. Doldwaze rondjes draaien in de Dizzy Spin, waarna de Crazy Race Stormbaan je oriƫntatie vermogen op de proef stelt. Hangend op 6 meter onder een touwladder de Multi Sky Swing trotseren. Wanend in een straatvoetbal wereld met graffiti muren Streetwise voetbalattracties.

Hieronder een overzicht van de producten uit het Attraxi Original label:

You can select 5 products only