1,2,3 BUIKSCHUIF PARTY!

woensdag 1 juni 2022

Waterspelen of waterspellen? 

Houdt u van avontuur op het water? Of dit nu in het zwembad is of juist op het wilde water? Dan bent u met de waterspelen op het juiste aders. Waterspelen zijn super leuke activiteiten voor op het water! Dit kan variëren van hele parcours tot glijbanen en een watertrampoline. Bij Attraxi hebben we verschillende ontzettend leuke opblaasbare waterspelen. Huur jouw waterspel of waterspellen gemakkelijk via Attraxi door ze allemaal op onze website te bekijken. Maar welk waterspel moet u dan kiezen? We nemen je in deze blog graag mee in de verschillende mogelijkheden van waterspelen en waterspellen. 

Verschillende water parcours 

Niets leukers dan in een zwembad over waterparcours te gaan. Bij Attraxi hebben we verschillende opblaasbare waterparcours die u gemakkelijk huurt voor een dag of zelfs langer. Zo zijn we echt fan van onze Auqachallenge, een gaaf waterspel dat veel verschillende objecten heeft die je moet zien te overwinnen. Het waterspel biedt oneindig plezier en is ook geschikt voor veel kinderen. Bent u op zoek naar een waterparcours met een tropische uitstraling? Dan is de Aquapirates wellicht wel geschikt voor u. Met de waterspellen van Attraxi heeft u eindeloos plezier. 

De buikschuifbaan van Attraxi

Wil u nog meer waterspellen huren? Of bent u op zoek naar een ander soort waterspel? Dan is de traditionele buikschuifbaan misschien wel iets voor u. De buikschuifbaan heeft sproeiers en een goed opgeblazen bodem waardoor u met veel plezier kan buikschuiven. De buikschuifbaan is geschikt voor jong en oud en is te huren voor een dag of zelfs langer. 

Nog meer waterspellen 

Kan u niet genoeg krijgen van de waterspellen? Dan bent u bij Attraxi op het juiste aders. Bij ons huurt u alles verschillende waterspelen voor jong en oud. We hebben naast onze grote water parcours ook verschillende water attributen. Zo hebben we de klassieke loopmat, een super leuk waterspel waarbij het de bedoeling is om zonder in het water te vallen naar de overkant te komen. Daarnaast hebben we ook een watertrampoline en zelfs een Aquadog. De Aquadog is een eenvoudig opblaasbaar waterspel die leuk is voor jong en oud en te gebruiken in diep en ondiep water. 

Waterspelen huren 

Bent u op zoek naar waterspelen? Dan heeft u de juist verhuurder gevonden. Bekijk al onze waterspellen verhuur gemakkelijk op onze website en huur jouw favoriete waterspel vandaag nog. Heeft u vragen wilt u extra informatie over verschillende waterspellen huren? Neem gerust met ons contact op. We helpen u graag verder, want te gekke waterspellen? Die huurt u natuurlijk bij Attraxi!

Meer blogs

Een reactie toevoegen