De top 5 springkastelen van Attraxi

vrijdag 9 september 2022

Een kinderfeestje is niet compleet zonder een springkasteel. Dit is de manier om de kinderen leuk bezig te houden en zo kunnen ze goed hun energie kwijt. Ook passen springkastelen goed bij de verschillende thema’s van je kinderfeestje. Bekijk nu onze top 5 springkastelen om een leuk springkasteel te huren voor op jouw kinderfeestje. Zo creëer je een feestje voor je kind om niet meer te vergeten.

Schommelschip

Een leuk feestje met een boot thema? Denk dan is aan het schommelschip springkasteel. Dit is een springkasteel dat niet gemaakt is voor landrotten. Spring in het schip en laat het schommelen waardoor de helling steeds steiler en steiler wordt. Ideaal voor kinderen die ervan houden om lekker bezig te blijven!

Ballenhuisje springkasteel

Als je is iets anders wilt dan andere springkastelen, kijk dan is naar ons ballenhuisje springkasteel. Dit springkasteel dat gevuld is met 3000 kleurige ballen is perfect voor de hele kleine kinderen. De kinderen kunnen namelijk niet zelf uit het springkasteel waardoor je als ouder niet constant op de kinderen hoeft te letten. Hierdoor is het een perfect springkasteel voor zowel kind als ouder.

Spookslot springkasteel

Dit is het springkasteel voor de echte durfal. In het springkasteel zie je al je uitdagers en versla ze maar door lekker te springen. Of maak een gewaagde ontsnapping uit het raam over de coole glijbaan. Springkastelen zoals het spookslot zijn speciaal en maken elk feestje extra spannend!

Multiplay krokodil springkasteel

Betreed de bek van de krokodil en verken ons multiplay krokodil springkasteel. Binnen maken extra pilaren het springplezier voor de kinderen nog groter. Als de kinderen klaar zijn met het springen kunnen ze via de glijbaan uit het springkasteel glijden. Het springkasteel is op verschillende plekken te plaatsen en hierdoor is het een perfect springkasteel voor jouw kinderfeestje.

Multiplay Frozen springkasteel

Is jouw kind fan van een winterwonderland? Kijk dan nu is naar ons Frozen springkasteel. Hierin kan jouw kind rondspringen, klimmen en glijden. En doordat het springkasteel overdekt is kan het ook gebruikt worden tijdens slecht weer. Ideaal voor feestjes in het najaar.

Alle attracties

Dit zijn slechts 5 springkastelen van ons grote aanbod aan attracties. Bekijk naast een springkasteel huren ook vooral ons eens naar onze top attracties. Hier zijn onze populairste attracties te vinden waarin het aanbod zo divers is, dat er voor iedereen iets leuks is. Als je een grotere uitdaging zoekt voor iets oudere kinderen kijk dan vooral ook naar onze hindernisbanen verhuur!

Meer blogs

Een reactie toevoegen