Tijd voor een feestje met een springkasteel!

woensdag 1 juni 2022

Springkasteel huren voor jouw feest?

Niets leukers dan de kinderen lekker te laten springen op een springkasteel. Een springkasteel huren is vaak de oplossing om de kinderen de hele avond lekker bezig te houden, het is namelijk waar: een springkasteel verveelt nooit. Er zijn vele verschillende uitvoeringen van springkastelen. We hebben springkastelen met echte kinderthema’s maar ook met hele andere thema’s. Daarnaast hebben de verschillende springkastelen ook verschillende groottes, wil u veel kinderen op het springkasteel laten springen? Dan is een groot springkasteel noodzakelijk om veiligheid te borgen.

Een hindernisbaan of een springkasteel?

Wat is dan het verschil tussen een hindernisbaan en een springkasteel? Het lijkt beiden op elkaar, maar zijn er wel verschillen. Beiden hebben lucht toevoer nodig om te blijven staan en hebben daarom de mogelijkheid om erop te springen. Een springkasteel is zo gemaakt dat kinderen er veilig op kunnen springen zonder er aan de zijkanten af te vallen. Een hindernisbaan is niet per se gemaakt om te springen, maar vooral om zo goed mogelijk aan de overkant te komen door te springen, kruipen, rollen en meer. Daarbij is een springkasteel veel gebruikelijker voor feestjes.

Thema springkastelen

We hebben vele verschillende thema springkastelen die passen bij het thema van uw feestje. Wil u een rustig springkasteel? Of juist een opvallende die veel kleur met zich mee brengt? Bij de verschillende springkastelen vertellen we meer over het thema en gaan we ook verder in op de producteigenschappen. Zo kan u daar ook goed de afmetingen van het springkasteel vinden. Verder hebben we ook meer gegevens voor wie het springkasteel geschikt is en hoe het moet worden opgetuigd en afgetuigd.;

Hoe werkt een springkasteel?

Een springkasteel is eigenlijk een heel sterk luchtkussen van bijvoorbeeld pvc en nylon. Het springkasteel wordt door een elektrische blazer opgeblazen die er voor zorgt dat er constant buitenlucht in het kussen wordt geblazen. De lucht vult het springkasteel helemaal op en door de druk in het springkasteel kunnen kinderen er gemakkelijk op springen en spelen. Springkastelen zijn erg stevig en komen met veiligheidsinstructies.

Springkasteel huren voor een feest?

Bij attractieverhuur Attraxi kunt u gemakkelijk een springkasteel huren voor uw feest. We geven op onze website gemakkelijk aan wat de kosten zijn voor een springkasteel huren en u kiest er zelf voor hoelang u het springkasteel wil laten staan. Met de springkastelen van Attraxi springt u letterlijk en figuurlijk in de lucht met elk feest! Bekijk alle mogelijkheden op onze website en huur uw favoriete springkasteel vandaag nog. Heeft u vragen over de verschillende springkastelen? Of wil u meer informatie? Neem gerust met ons contact op. We helpen u graag verder met gespecialiseerd advies.

Meer blogs

Een reactie toevoegen