Obstacle Hindernisbaan (50M) huren

1 dag  870,00
excl. BTW
1 dag 1.052,70
incl. BTW
In huurmandje

Omschrijving

THE OBSTACLE HINDERNISBAAN

De Obstacle Run van Attraxi verhuur is een hindernisbaan van maar liefst 50 meter (!). Deze hindernisbaan spreekt veel doelgroepen aan, en bevat uitdagende elementen. Bij de Obstacle hindernisbaan wordt als eerst begonnen met een Basejump van maar liefst 6 meter hoog. Na de Dubbele basejump komt de volgende uitdaging, namelijk de Take out stormbaan. Om de Obstacle hindernisbaan af te sluiten volgt er nog een Adventure stormbaan.

DE OBSTACLE RUN (50M) HUREN BIJ ATTRAXI VERHUUR

Als u de Obstacle Run hindernisbaan huurt bij Attraxi verhuur heeft u tevens gelijk drie geweldige 6-kamp elementen in huis. De 50 meter stormbaan kan op vier verschillende manieren gehuurd worden. De verschillende huur vormen zijn: afhalen, bezorgd en opgehaald, bezorgd inclusief op- en afbouw en compleet verzorgd. Wanneer u een nog grotere stormbaan wilt creëren is dit ook mogelijk bij Attraxi verhuur.

HINDERNISBAAN HUREN

We hebben verschillende soorten hindernisbanen in ons assortiment waaruit je kunt kiezen om voor een hindernisbaan huren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een lange hindernisbaan van maar liefst 90 meter, maar ook hebben we hele hoge hindernisbanen van 7,5 meter. Super leuk als je van een uitdaging houdt. Een hindernisbaan kies je op basis van de mensen waarmee je het wilt doen en het terrein. Als je hierover vragen hebt kun je ons personeel altijd bereiken. Zij hebben jarenlange ervaring als het gaat om deze hindernisbanen.

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

De Obstacle hindernisbaan is een 50 meter lange hindernisbaan die bij jong en oud tot opwinding zal zorgen! De Obstacle hindernisbaan bestaat uit de volgende drie elementen, namelijk Basejump, Take out stormbaan en Adventure stormbaan. Wij streven ernaar onze attracties altijd van A-kwaliteit te voorzien. De BigBig Hindernisbaan is een unieke attractie die elke deelnemer zal verblijden.

Producteigenschappen

Lengte
50.0 meter
Breedte
4.0 meter
Hoogte
6.0 meter
Stroombehoefte
2x 1100 watt & 4x 1500 watt
Aantal Deelnemers
28
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Overdekt
Nee
Obstakels
Ja
Klimmen
Ja
Glijbaan
Ja
Vrijwilligers
Minimaal 4 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw

Producten in pakket

1x
Mini run hindernisbaan
1x
Adventure Hindernisbaan deel 1
Adventure Hindernisbaan deel 1