Dubbele Basejump (6 meter) huren

1 dag  400,00
excl. BTW
1 dag 484,00
incl. BTW
In huurmandje

Omschrijving

DUBBELE BASE JUMP: SPRING NAAR BENEDEN

Klim naar boven en spring in het diepe. Bij de Dubbele Basejump moet je samen met een tegenstander zo snel mogelijk om hoog klimmen, waarna je hoogtevrees getrotseerd moet worden met een sprong in het valkussen. Dit klinkt natuurlijk als gekkenwerk, alleen is ook deze Dubbele Basejump (6 meter) 100% veilig en voldoet aan alle keuringen. Wie er na de sprong in het valkussen weer met beide benen op de grond staat, is de winnaar van de Dubbele Basejump.

DE DUBBELE BASEJUMP HUREN BIJ ATTRAXI VERHUUR

Het huren van dit uitdagend spelelement, staat garant voor actie en plezier. Het huren van de Dubbele Basejump 6 meter kan in 4 verschillende vormen, namelijk afhalen, bezorgen, bezorgen inclusief op- en afbouwen en compleet verzorgd (incl. 4 uur begeleiding). Wanneer u de Dubbele Basejump in het offerte mandje stopt, wordt alles verder voor u automatisch berekend.

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

De Dubbele Base Jump is gekeurd en voorzien van een typegoedkeuring. Bij Attraxi verhuur willen we met onze service en A-kwaliteit onze klanten zo goed mogelijk ondersteunen in de organisatie van hun geweldige dag. 

Producteigenschappen

Lengte
9.75 meter
Breedte
4.0 meter
Hoogte
6.0 meter
Stroombehoefte
1x 1500 watt & 1x 1100 watt
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Overdekt
Ja
Obstakels
Ja
Glijbaan
Nee
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw

Beschikbare bestanden