Take Out Hindernisbaan huren

1 dag  270,00
excl. BTW
1 dag 326,70
incl. BTW
In huurmandje

Omschrijving

GA NIET VOOR STANDAARD

Ben je op zoek naar een leuke hindernisbaan voor jong en oud? Dan is de Take Out Hindernisbaan van Attraxi verhuur wat voor jou! Kruipen, klimmen, glijden en springen is allemaal nodig om het einde van de hindernisbaan te halen. Zo zijn er kruiptunnels, diverse obstakels en een glijbaan waar je over en doorheen moet. De Take Out Hindernisbaan heeft het allemaal in zich!

TAKE OUT HINDERNISBAAN HUREN BIJ ATTRAXI VERHUUR

De Take Out Hindernisbaan kan op vier verschillende manieren voor de verhuur besproken worden. De verschillende huur vormen zijn: afhalen, bezorgd en opgehaald, bezorgd inclusief op- en afbouw en compleet verzorgd.

ATTRAXI: KWALITEIT EN VEILIGHEID

Naast onze service op maat zorgen wij er ook voor dat onze Take Out Hindernisbaan veilig en gemaakt is van degelijke en betrouwbare kwaliteit. Iedere attractie bij ons is dan ook voorzien van een typegoedkeuring. Onze klanten hebben hierdoor niet alleen een ongelofelijk toffe, maar ook veilige dag met deze hindernisbaan. Tips en adviezen van ons over de Take Out Hindernisbaan of vragen over een hindernisbaan of springkasteel huren? Neem dan gerust contact op met Attraxi verhuur door te bellen naar 0497-604 604 of mail naar info@attraxi.be

 

Producteigenschappen

Lengte
17.0 meter
Breedte
4.0 meter
Hoogte
4.5 meter
Stroombehoefte
1x 1100 & 1x 1500 watt
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Overdekt
Nee
Obstakels
Ja
Glijbaan
Ja
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw

Beschikbare bestanden