Beleef je favorieten spellen reusachtig groot!

donderdag 16 juni 2022

XL Games huren 

Stel het u voor een bekend oud klassiek spel maar dan in XL. Bij Attraxi verhuur is het mogelijk om de welbekende klassieke spellen als Galgje, Mikado en zelfs Zeeslag te huren. De XL Games zijn al vanaf 42,35 euro inclusief btw te huren voor een dag. De XL Games zijn super leuk om te spelen bij verschillende activiteiten en leuk voor jong en oud. Bent u benieuwd naar de precieze kosten? Vraag een vrij blijvende offerte aan en bekijk de mogelijkheden.&

Zeeslag XL

Een van onze favorieten XL Games is Zeeslag. Het spel brengt echte spanning met zich mee maar ook tactiek. Zet de schepen zo slim en tactisch mogelijk neer en zorg dat jouw tegenstander ze niet raakt met een virtuele bom. Lukt het u om de vloot van je tegenspeler te lokaliseren en te vernietigen? Ga de uitdaging aan met Zeeslag XL of een van onze andere XL Games.

Tower XL

De Tower XL is een XL Game waar je slim moet nadenken, moet durven en natuurlijk het zo lang mogelijk moet volhouden. Probeer een zo hoog mogelijke toren te bouwen door het verwijderen van blokjes en ze weer terug te plaatsen op de top. Kan u de balans vinden die de toren zoekt? En zorgt u dat de toren hoger wordt, maar wel blijft staan? Dan heeft u Tower XL gewonnen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze Tower XL pagina.

Vier op een rij XL

Vier op een rij is een spel waar iedereen wel bekend mee is. Daarom is het een spel dat leuk is voor jong en oud en in XL natuurlijk nog leuker is. Lukt het u om vier een op rij te krijgen? Dit mag zowel horizontaal, verticaal of diagonaal. Bij het leveren van onze vier op een rij XL komt natuurlijk een gebruikershandleiding inclusief op en afbouw instructies. Vier op een rij XL huren? Dat doe je bij Attraxi Verhuur!

 

Meer blogs

Een reactie toevoegen