Actie & Fun Spellen huren voor de leukste pret!

donderdag 16 juni 2022

Actie & Fun Spellen 

Met de attracties van Attraxi verhuur heb je altijd actie en plezier! We hebben een grote collectie van verschillende top attracties van hindernisbanen huren tot waterspelen huren. In deze blog nemen we u graag mee in de verschillende mogelijkheden van onze mogelijkheden en waar u op moet letten bij u zoektocht naar plezier! Mocht u vragen hebben of u bent op zoek naar advies. Neem dan gerust met ons contact op. We helpen u graag verder met gespecialiseerd advies.

Hindernisbanen

Onze hindernisbanen staan garant voor avontuur, actie en plezier. We hebben hindernisbanen in verschillende stijlen, kleuren en groottes. Wil u er een echte sportactiviteit van maken? Dan is de complete bootcamplijn wellicht iets voor u. Meer op zoek naar iets om de kinderen op een evenement te vermaken? Dan hebben we ook verschillende kleurrijke en thema hindernisbanen.

Springkastelen

Als kind hebben we het vaak genoeg gedaan, een lange avond alleen maar springen op het springkasteel. We hebben een groot assortiment springkastelen gemaakt voor kinderen en volwassen. U huurt een springkasteel al vanaf 84,70 inclusief btw voor een dag. Super leuk om dus neer te zetten op een evenement en wij zorgen dat alles wordt geregeld mits u daarvoor kiest. Een springkasteel staat voor uren plezier en vermaak en is dus ideaal. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Bekijk onze springkasteel verhuur.

Lasergame verhuur

U hoort de lasergame schoten rechts en links maar weet toch niet te worden geraakt. Lasergamen is een van de spannendste, maar ook leukst activiteiten om te huren voor met vrienden, familie of voor een evenement. We hebben zowel lasergame materialen voor indoor lasergamen als outdoor lasergamen, zodat u zelf kan kiezen wat past bij uw activiteit en wellicht het weer. Interesse? Bekijk al onze lasergame verhuur mogelijkheden.

Attracties huren bij Attraxi

Bent u klaar voor actie & fun? Dan huurt u gemakkelijk uw attractie bij Attractie verhuur. We hebben al jaren ervaring en dat is terug te zien in de service die we leveren. Met de attracties van Attraxi verhuur heeft u gegarandeerd een geweldige dag en avond.

Meer blogs

Een reactie toevoegen