Hill Running huren

1 dag  400,00
excl. BTW
1 dag 484,00
incl. BTW
In huurmandje

Omschrijving

HILL RUNNING CARDIO!

Kan jij The Hills veroveren? Ren omhoog, spring naar beneden of klim omhoog en ren naar beneden. Deze stormbaan daagt je uit creatief te zijn en je lichaam op verschillende manieren te trainen. Hill Running is de helft van The Hills en is de eerste schuin omhoog lopende opblaasbare stormbaan! Zodoende echt een prachtstuk uit onze unieke bootcamp lijn! Gegarandeerd voor een geweldige en uitputtende bootcamp dag!

HILL RUNNING, BOOTCAMP OP LOCATIE HUREN BIJ ATTRAXI VERHUUR

Een op locatie huren doe je bij Attraxi verhuur! Hill Running is een perfecte stormbaan om te gebruiken voor de Bootcamp. Je kan veel verschillende Bootcamp oefeningen / trainingen doen op de stormbaan Hill Running, perfect voor de cardio! Bootcamp op locatie huren is simpel en leuk voor jong en oud, op een viertal manieren is Hill Running te huren, dit zijn: afhalen, bezorgd en opgehaald, bezorgd en geplaatst en compleet verzorgd.

VEILIGHEID KEURING EN SERVICE

Hill Running hindernisbaan is op meerdere manieren inzetbaar en leuk en uitdagend voor iedereen! Hill Running hindernisbaan is een attractie gemaakt in Nederland en ontwikkeld door Attraxi verhuur! Zodoende is dit dus wederom een unieke hindernisbaan van de beste kwaliteit, iets waar we echt trots op zijn! Ons doel is om zo vaak mogelijk met onze attracties op pad te zijn en zoveel mogelijk mensen te voorzien van een geweldige dag. Zo handelen we ook in onze service, indien wij ruimte hebben zullen we altijd met onze klant zoeken naar de beste oplossing!

BLIJDSCHAP, GELUK, GEZONDHEID = BOOTCAMP

In onze missie is streven we naar het verspreiden van blijdschap, geluk en gezondheid. Iets waar we dagelijks mee bezig zijn en hoe we onszelf als Attraxi verhuur graag willen voelen.

Producteigenschappen

Lengte
18.0 meter
Breedte
4.0 meter
Hoogte
6.0 meter
Stroombehoefte
2x 1100 watt
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Overdekt
Nee
Obstakels
Ja
Glijbaan
Nee
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw

Beschikbare bestanden