Tunnelslide Hindernisbaan huren

1 dag  325,00
excl. BTW
1 dag 393,25
incl. BTW
In huurmandje

Omschrijving

DE TUNNELSLIDE HINDERNISBAAN

Voor de echte bikkels is er de Tunnelslide hindernisbaan. Klimmen, klouteren, vallen en weer doorgaan: het hoort er allemaal bij. Wil jij voor een beetje competitie op jouw event zorgen? Dan is deze Tunnelslide stormbaan ideaal. Meteen vanaf het begin start je met de eerste beklimming waarna je vervolgens naar beneden glijdt door de tunnels. Zorg dat je daarna zo snel mogelijk klimt over de megarol. Maar pas op! Want voordat je het weet val je van de megarol af naar beneden. Heb je deze weten te verslaan? Ren dan nog een laatste keer door de blokken heen van de Tunnelslide om als eerste over de Tunnelslide hindernisbaan te komen!

HOE KRIJG JE DEZE TUNNELSLIDE STORMBAAN OP JOUW EVENEMENT?

Door Attraxi verhuur natuurlijk. Wij maken bij de Tunnelslide hindernisbaan voor jou een offerte op maat waarbij je de keuze krijgt uit vier verschillende opties: afhalen, laten bezorgen, laten bezorgen inclusief op- en afbouw of wij verzorgen jouw survivalbaan compleet! De Tunnelslide hindernisbaan is eenvoudig af te halen en met goede instructies ook handig op te bouwen. Er zit dan ook een gebruikershandleiding bij de Tunnelslide hindernisbaan geleverd en samen met twee sterke vrijwilligers is het klusje zo geklaard. Maar Attraxi verhuur biedt ook de mogelijkheid om de Tunnelslide stormbaan geheel verzorgd krijg bezorgd waarbij je niets hoeft te doen en alles door ons laat regelen.

MEER DAN ALLEEN DE TUNNELSLIDE STORMBAAN

Bij Attraxi verhuur kun je terecht voor meer dan alleen de Tunnelslide hindernisbaan. Zo hebben we meer dan +20 verschillende hindernisbanen in ons assortiment die je kunt huren. Zo zit er voor iedereen wel iets tussen. Verschillende mogelijkheden voor jong en oud om een zo leuk mogelijke dag van te maken. Neem daarom vooral ook eens een kijkje bij de rest van de hindernisbanen en ga vandaag nog je hindernisbaan huren.

De Tunnelslide hindernisbaan bestaat uit twee delen. Het eerste deel van de Tunnelslide hindernisbaan is 9 meter lang, 3.80 meter breed en 4.2 meter hoog. Het tweede deel van de Tunnelslide hindernisbaan is 9 meter lang, 3,80 meter breed en 3 meter hoog.

Producteigenschappen

Lengte
18.0 meter
Breedte
4.0 meter
Hoogte
4.0 meter
Stroombehoefte
2x 1500 watt
Aantal Deelnemers
12
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en volwassenen
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw

Beschikbare bestanden