Adventure Hindernisbaan huren

1 dag  350,00
excl. BTW
1 dag 423,50
incl. BTW
In huurmandje

Omschrijving

DURF JIJ DE ADVENTURE HINDERNISBAAN AAN?

Bij de Adventure Hindernisbaan moet je de weg vinden tussen tal van obstakels, eerst omhoog klauteren om vervolgens naar beneden te glijden. Hierna volgen 6 obstakels, die allemaal overwonnen moeten worden om bij het einde te komen. De winnaar is degene die alle obstakels heeft overwonnen, en aan het einde met 2 voeten op de grond staat. Durf jij de Adventure Hindernisbaan te verslaan tijdens een 6 kamp?! 

DE ADVENTURE HINDERNISBAAN HUREN BIJ ATTRAXI VERHUUR

Het huren van deze nieuwe stormbaan brengt een hoop plezier mee voor jong & oud. Er zijn 4 mogelijkheden om de adventure stormbaan te huren: afhalen, bezorgen, bezorgen inclusief op- en afbouwen en compleet verzorgd (incl. 4 uur begeleiding). Deze stormbaan is ook te koppelen met bijna alle andere stormbanen van Attractieverhuur TimTom, vraag gerust naar de mogelijkheden.

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

De Adventure Hindernisbaan is gekeurd en voorzien van een typegoedkeuring. Bij Attraxi verhuur willen we met onze service en A-kwaliteit onze klant zo goed mogelijk ondersteunen in de organisatie van hun geweldige dag. Wij willen alle deelnemers verblijden, gelukkiger maken en een gezonde dag geven! De Adventure Hindernisbaan van deze unieke attractie maakt de dag helemaal af.

ADVENTURE HINDERNISBAAN HUREN?

Bij Attraxi verhuur kun je natuurlijk ook terecht voor een andere soort hindernisbaan. We hebben namelijk meer dan 20 verschillende hindernisbanen waaruit je kunt kiezen. Er zit voor iedereen, jong of oud, wel iets leuks tussen. Net zoals de Adventure Hindernisbaan zijn ook de andere Hindernisbanen van Belgische bodem en van de beste kwaliteit. Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken. Daarnaast kun je ook altijd terecht bij ons ervaren personeel als je nog vragen hebt over de andere hindernisbanen of een hindernisbaan huren.

De Adventure Hindernisbaan bestaat uit twee delen. Het eerste deel van de Adventure stormbaan is 9 meter lang, 3.80 meter breed en 4.75 meter hoog. Het tweede deel van de Adventure stormbaan is 13.75 meter lang, 3,80 meter breed en 3.10 meter hoog.

Producteigenschappen

Lengte
23.0 meter
Breedte
4.0 meter
Hoogte
5.0 meter
Stroombehoefte
2x 1500 watt
Aantal Deelnemers
14
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en volwassenen
Obstakels
Ja
Glijbaan
Ja
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw

Producten in pakket

1x
Mini run hindernisbaan
1x
Adventure Hindernisbaan deel 1
Adventure Hindernisbaan deel 1