Schaatsbaan (150M2) huren

1 dag  1.650,00
excl. BTW
1 dag 1.996,50
incl. BTW
In huurmandje

Omschrijving

Schaatsbaan 150 m2 huren?

Hoe leuk is dat, een plein, winkelcentrum of andere locatie veranderen naar een schaatsbaan. Met onze kunststof schaatsbaan kunnen wij dit het hele jaar door realiseren. Het huren van een schaatsbaan van 150 m2 of kleiner kan al vanaf 1 dag, weekend of langer. Een van de belangrijkste criteria's om een schaatsbaan te plaatsen is een vlakke ondergrond. Op onze kunstschaatsbanen wordt geschaatst op kunststof platen. De ijsplaten van kunststof schaatsen bijna net zo gemakkelijk als natuurijs. Doordat er gebruik wordt gemaakt van kunststof schaatsplaten is er geen extra elektriciteit of water nodig.

Duurzaamheid

De schaatsbanen van Attraxi zijn van de nieuwste generatie kunststof schaatsvloeren deze zijn 100% droog. Er is geen natte glij vloeistof nodig om te kunnen schaatsen en het gebruikt geen energie en dus zeer duurzaam! De 100% milieuvriendelijke schaatsbaan kan jaar rond worden gebruikt.

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

  • Schaatsbaan 150 m2 (geplaatst als 10 x 15 meter)
  • Boarding rondom de schaatsbaan
  • Voldoende schaatsen (maat 27 tot 47) in bakken of rekken
  • 2 bankjes voor aantrekken schaatsen
  • 1x partytent

Bij onze kunststof schaatsbanen worden er 2 bankjes meegeleverd voor het aan en uittrekken van de schaatsen.

Klik hier voor de veelgestelde vragen

Indien de schaatsbaan voor een langere periode blijft liggen bent u ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor toezicht in de nacht. Dit kan bijvoorbeeld doormiddel van een mobiele camerabeveiliging welke u kunt inhuren via beveiligingsbedrijven. Zorg er altijd voor dat de schaatsen en losse onderdelen in de nacht veilig worden gestald. 

Wij adviseren om de schaatsuitgifte altijd te voorzien van toezicht tijdens het gebruik van de schaatsbaan. Dit om diefstal van schaatsen te voorkomen.

Waar moet je rekening houden met het huren van een schaatsbaan?:

  • vlakke en verharde ondergrond
  • Een vrije ruimte van 11 x 16 meter

Extra opties en aankleding:

Om het schaatsplezier helemaal af te maken bieden wij een tal van leuke winterse decoratie arikelen en nostlgische houten kramen welke u terugvind op onze website in de rubriek "winter" Ook een winterse kraam voor warme chocomel of gluhwein kunnen wij aanbieden.

Producteigenschappen

Lengte
10.0 meter (incl boarding 11 meter)
Breedte
15.0 meter (incl boarding 16 meter)
Hoogte
1.0 meter
Stroombehoefte
-
Vrijwilligers
Minimaal 3-4 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw

Producten in pakket

75x
schaatsplaat (1x2M)
1x
Boarding schaatsbaan
Boarding schaatsbaan
1x
Schaatsen
Schaatsen