Pole run huren

1 dag  115,00
excl. BTW
1 dag 139,15
incl. BTW
In huurmandje

Omschrijving

ARE U TIRED YET?

Storm richting de palen en laat je niet tegenhouden! Deze Bootcamp attractie is kort maar krachtig. Ontwijk zoveel mogelijk palen terwijl je op volle snelheid de andere kant probeert te halen. De palen bedekken het zicht en doen er alles aan om jou tegen te houden. Reageer snel en behendig en kom zonder kleerscheuren aan de overkant! Pole Run is een echte Bootcamp attractie die zich focust op jouw behendigheid.

POLE RUN, BOOTCAMP OP LOCATIE HUREN BIJ ATTRAXI

Pole Run bevat maar liefst 15 palen waar je door heen moet slingeren. Deze Bootcamp attractie is op elke locatie weg te zetten en een garantie voor plezier. Onze Bootcamp op locatie is volledig koppelbaar, dit wil zeggen dat elke attractie aan elkaar vast te maken is. Pole Run is een leuke Bootcamp attractie om te koppelen aan een grotere Bootcamp \ Bootcamp stormbaan. Zo kan je je eigen Bootcamp stormbaan op locatie cre&eumlren. Pole Run op locatie is op een viertal manieren te huren, dit zijn: afhalen, bezorgd en opgehaald, bezorgd en geplaatst en compleet verzorgd.

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

Onze volledige lijn is geproduceerd in Nederland in samenwerking met onze Nederlandse leverancier. We zijn trots op onze Bootcamp lijn omdat deze veel unieke attracties bevat die stuk voor stuk van de beste kwaliteit zijn. Met onze service zullen we altijd proberen de juiste oplossing te vinden zodat we een mooi aanbod kunnen doen aan elke klant.

Producteigenschappen

Lengte
4.0 meter
Breedte
4.0 meter
Hoogte
2.8 meter
Stroombehoefte
1 x 1100 watt : 1 x 220v
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Obstakels
Ja

Beschikbare bestanden