Dropping Net huren

1 dag  170,00
excl. BTW
1 dag 205,70
incl. BTW
In huurmandje

Omschrijving

DO NOT DROP YOURSELF!

Denk jij dat je het Dropping Net kan verslaan en droog aan de overkant kan komen? Een lange baan waarbij je 8 meter boven het water hangt en met de kracht van je armen en voeten droog aan de overkant moet proberen te komen. Dit is een echt stukje Bootcamp om de kracht in je armen en benen te testen! Als je loslaat, dan landt je in een bak water en ben je zeiknat! Dropping Net is echt grensverleggend leuk en uitdagend!

DROPPING WEB, BOOTCAMP OP LOCATIE HUREN BIJ ATTRAXI

Dropping Net is een korte, zeer intensieve attractie. Perfect voor de Bootcamp op locatie! Met het Dropping Net heb je een echte Bootcamp boven het water en toch heb je geen wateraansluiting binnen 35 meter nodig voor deze attractie. Een aantal emmertjes water is voldoende om de deelnemers de stuipen op het lijf te jagen! Om de armen en benen angstaanjagend te trainen is dit dus de perfect Bootcamp op jouw locatie naar keuze! Het Dropping Net is op een viertal manier te huren, dit zijn: afhalen, bezorgd en opgehaald, bezorgd en geplaatst en compleet verzorgd.

VERSCHILLENDE BOOTCAMP OEFENINGEN MOGELIJK ONDER HET DROPPING NET

Dropping Web maakt Bootcamp oefeningen / trainingen mogelijk op een spectaculaire angstaanjagende manier. De drang om niet te vallen wordt groter omdat niemand in het water wil vallen! Test jezelf tot je echte limieten en waag jezelf onder het Dropping Net door. Met het Dropping Net Bootcamp onderdeel kan je verschillende lichaamsdelen oefenen / trainen. Denk dan aan Bootcamp oefeningen / training voor het stimuleren van de core van je lichaam (stabiliteit), de kracht in je armen en benen bij het omhoog houden van je lichaam.

VEILIGHEID KEURING EN SERVICE

Dropping Net is een grensverleggend leuke attractie met water! Er is overigens geen wateraansluiting nodig, alleen een paar emmertjes water is genoeg om elke deelnemer zeiknat te krijgen wanneer hij of zij valt! In samenwerking met onze Nederlandse leverancier hebben we het Dropping Net ontwikkeld, zodoende is het een unieke attractie die ook nog eens van uitstekende kwaliteit is. Met onze service zullen we de klant altijd proberen tegemoet te komen in het huren van attracties bij Attraxi.

BLIJDSCHAP, GELUK, GEZONDHEID = BOOTCAMP

In onze missie streven we naar het verspreiden van blijdschap, geluk en gezondheid. Iets waar we dagelijks mee bezig zijn en hoe we onszelf als Attraxi graag willen voelen. In onze handelingen proberen we dit altijd naar voren te laten komen, zo ook in onze nieuwe Bootcamp lijn. De Bootcamp lijn bestaat uit een aantal echte toppers, waar je echt door uitgedaagd wordt!

Producteigenschappen

Lengte
8.0 meter
Breedte
4.0 meter
Hoogte
2.0 meter
Stroombehoefte
1 x 1100 watt : 1 x 220v
Aantal Deelnemers
2
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw