Crossfit huren

1 dag  170,00
excl. BTW
1 dag 205,70
incl. BTW
In huurmandje

Omschrijving

STORM THE CROSSES! BE FIT!

Bestorm de kruizen en kijk maar eens of jij het einde kan halen zonder te vallen! Snelheid en behendigheid op de Crossfit is van groot belang! Deze bootcamp attractie kan met twee man tegelijk bestormd worden en beide tegenstanders moeten 6 kruizen verslaan om het einde van de Crossfit te halen.

CROSSFIT, BOOTCAMP OP LOCATIE HUREN BIJ ATTRAXI

Crossfit, op locatie huren bestaat uit maar liefst 12 kruizen waar je jezelf overheen moet krijgen. Enkel Crossfit huren staat garant voor een leuke Bootcamp op locatie! De Crossfit, bootcamp op locatie kan ook gekoppeld worden met de andere attracties uit de bootcamp lijn. Zo kan je zelf een Bootcamp stormbaan op locatie volledig creëren, waaronder de Crossfit! Crossfit huren op locatie kan je op een viertal manieren doen, dit zijn: afhalen, bezorgd en opgehaald, bezorgd en geplaatst en compleet verzorgd.

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

Bij Attraxi zijn we trots op onze service. Met onze service zullen we altijd proberen tot het juiste advies te komen voor de klant. Met welk budget je ook komt, we kunnen altijd een passend en leuk aanbod geven, waar deze Crossfit deel van uit zal maken! De Crossfit is ontwikkeld met onze Nederlandse leverancier en is dus van de allerbeste kwaliteit

Producteigenschappen

Lengte
10.0 meter
Breedte
4.0 meter
Hoogte
2.5 meter
Stroombehoefte
1 x 1100watt : 1 x 220v
Aantal Deelnemers
2
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Obstakels
Ja
Vrijwilligers
Minimaal 1 actief persoon die helpt bij de op- en afbouw

Beschikbare bestanden