Battle Hindernisbaan huren

1 dag  325,00
excl. BTW
1 dag 393,25
incl. BTW
In huurmandje

Omschrijving

DE BATTLE HINDERNISBAAN

Durf jij de battle aan te gaan? Dit kan op de ultieme Battle Hindernisbaan. Vanaf de start moet je gelijk door de horizontale pilaren klauteren, waarna dit wordt gevolgd met een eerste beklimming. Als je hier als eerste beneden bent volgen er vier verschillende obstakels, waaronder pilaren, X-bogen en horizontale pilaren. Heb je deze obstakels weten te omzeilen? Ga dan als laatste door de tunnels heen en kom als eerste over de finish van de Battle Hindernisbaan! Deze attractie is een leuke toevoeging aan uw zeskamp. 

HOE KRIJG JE DEZE BATTLE HINDERNISBAAN OP JOUW EVENEMENT?

Door Attraxi verhuur natuurlijk. Wij maken bij een Battle Hindernisbaan voor jou een offerte op maat waarbij je de keuze krijgt uit vier verschillende opties: afhalen, laten bezorgen, laten bezorgen inclusief op- en afbouw of wij verzorgen jouw Battle Hindernisbaan compleet! De Battle Hindernisbaan is eenvoudig af te halen en met goede instructies ook handig op te bouwen. Er zit dan ook een gebruikershandleiding bij de Battle Hindernisbaan geleverd en samen met twee sterke vrijwilligers is het klusje zo geklaard. Maar Attraxi verhuur biedt ook de mogelijkheid om de Battle Hindernisbaan geheel verzorgd krijg bezorgd waarbij je niets hoeft te doen en alles door ons laat regelen.

ALLE SOORTEN HINDERNISBANEN TE HUUR

Misschien is de Battle Hindernisbaan perfect voor jou of heb je toch liever iets anders? Dat is bij Attraxi verhuur geen probleem! We verhuren namelijk meer dan +20 verschillende hindernisbanen. Hiermee heb je de keuze uit genoeg hindernisbanen voor de perfecte ervaring. We helpen je ook graag verder als je eventuele vragen hebt. Ons personeel heeft namelijk al jaren ervaring als het gaat om een hindernisbaan huren en alle benodigdheden die daarbij komen kijken. Kies vandaag nog de leukste hindernisbaan en geniet van een onvergetelijke dag.

De Battle Hindernisbaan bestaat uit twee delen. Het eerste deel van de Battle Hindernisbaan is 9 meter lang, 3.80 meter breed en 4.45 meter hoog. Het tweede deel van de Battle hindernisbaan is 9 meter lang, 3,80 meter breed en 3 meter hoog.

Producteigenschappen

Lengte
18.0 meter
Breedte
4.0 meter
Hoogte
4.5 meter
Stroombehoefte
1x 1100 & 1x 1500 watt
Aantal Deelnemers
16
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Obstakels
Ja
Klimmen
Ja
Glijbaan
Ja
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw

Beschikbare bestanden