• ATTRAXI

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Set in Motion BVBA
  ATTRAXI
  Blauwesteenstraat 110 I
  2550 Kontich


  Tel: 0497/604.604

  IBAN
  BE40 3631 4686 0363
  BTW Nummer
  BE 0628.596.028
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Happende krokodil

Bekijk onze prijzen

Gegevens
Omschrijving

HAP, HAP, HAP, KROKODILLEN GEVAAR

ATTRAXI brengt exclusief dit Happende Krokodil springkussen. Deze Happende Krokodil is een opvallende verschijning. De grote en stoere krokodil is maar liefst 10 meter lang, heeft een glijbaan en in zijn bek een klimhelling. De bek kan echt dicht wanneer de extra blower aan gaat. Aan deze attractie zal jong en oud veel plezier aan beleven. De kinderen kunnen springend in de open bek klimmen, die vervolgens met een aparte blower omhoog gaat, de kinderen kunnen daarna naar beneden glijden. Durf jij de krokodillen bek in?

HET HAPPENDE KROKODIL SPRINGKUSSEN HUREN BIJ ATTRAXI

De Happende Krokodil is een groot indrukwekkend springkussen met glijbaan en bewegende bek! Als enige in Nederland kunt u bij ATTRAXI het Happende Krokodil Springkussen huren met een prachtige full color bedrukking.

Voordelen
 • De enige 100% van Nederlandse bodem
 • Top kwaliteit voor de laagste prijs
 • Uniek assortiment

Dit zal u ook wel bevallen

Geschatte verzendkosten
Bezig met laden...
You can select 5 products only