Piratenrace Hindernisbaan huren

270,00

1 dag 

excl. BTW

326,70

1 dag

incl. BTW

In huurmandje

Omschrijving

WORDT DE SNELSTE PIRAAT

Kom aan boord van dit zeer grote piratenschip en overwin de hindernissen. Deze stormbaan is 17 meter lang en heeft veel verschillende obstakels. Om aan boord te komen van dit piratenschip moet je via een klimnet omhoog. Glij vervolgens naar beneden om een weg te vinden tussen de mast en de pilaren. Vervolgens moet je onder een net door kruipen om zo het einde van de hindernisbaan te bereiken.

WORDT DE SNELSTE PIRAAT PIRATENRACE HINDERNISBAAN HUREN BIJ ATTRAXI VERHUUR

De Piratenrace Hindernisbaan kan op vier verschillende manieren voor de verhuur besproken worden. De verschillende huur vormen zijn: afhalen, bezorgd en opgehaald, bezorgd inclusief op- en afbouw en compleet verzorgd.

ATTRAXI VERHUUR: KWALITEIT EN VEILIGHEID

Naast onze service op maat zorgen wij er ook voor dat onze Take Out Hindernisbaan veilig en gemaakt is van degelijke en betrouwbare kwaliteit. Iedere attractie bij ons is dan ook voorzien van een typegoedkeuring. Onze klanten hebben hierdoor niet alleen een ongelofelijk toffe, maar ook veilige dag met deze hindernisbaan. Tips en adviezen van ons over de Piratenrace Hindernisbaan of vragen over een hindernisbaan huren? Neem dan gerust contact op met ATTRAXI door te bellen naar 0497-604 604 of mail naar info@attraxi.be

TOP 5 HINDERNISSEN VAN ATTRAXI

Producteigenschappen

Lengte
17.0 meter
Breedte
3.6 meter
Hoogte
5.5 meter
Stroombehoefte
2x 1100 watt
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Overdekt
Nee
Obstakels
Ja
Glijbaan
Ja
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw