• ATTRAXI

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Set in Motion BVBA
  ATTRAXI
  Blauwesteenstraat 110 I
  2550 Kontich


  Tel: 0497/604.604

  IBAN
  BE40 3631 4686 0363
  BTW Nummer
  BE 0628.596.028
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Creëer uw mega stormbaan

Bekijk onze prijzen

Gegevens
 • Keurmerk TimTom: Ja
*Prijzen zijn excl 21% btw en excl €0,70 per gereden kilometer
Omschrijving

Uw eigen stormbaan creëren voor een indrukwekkende beleving

Als enige stormbaan verhuurder in België biedt ATTRAXI het creëren van uw eigen (mega) stormbaan aan. U kiest een aantal producten en wij vormen deze vervolgens om te mega stormbaan. Een stormbaan huren is nog nooit zo op maat geweest. Evenementen worden voorzien van unieke combinaties waardoor wensen en behoeftes maximaal vervult zullen worden. U huurt met dit concept niet alleen iets unieks maar tevens ook de aller beste kwaliteit.

Uw mega stormbaan huren bij ATTRAXI

Wij bieden u de beste kwaliteit met de laagste prijsgarantie. U huurt stormbanen vanaf een foto en bij ATTRAXI krijgt u letterlijk wat u op de foto ziet. Onze stormbanen zijn exclusief en worden speciaal ontwikkeld door ons.

Combineer producten en creëer uw mega stormbaan

Het creëren van een stormbaan werkt gemakkelijk. Bekijk de producten, selecteer deze in uw winkelwagen en wij creëren uw mega stormbaan. Bij uw offerteaanvraag zullen wij rekening houden met stapelkorting

Voordelen
 • De enige 100% van Nederlandse bodem
 • Top kwaliteit voor de laagste prijs
 • Uniek assortiment
You can select 5 products only