• ATTRAXI

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Set in Motion BVBA
  ATTRAXI
  Blauwesteenstraat 110 I
  2550 Kontich


  Tel: 0497/604.604

  IBAN
  BE40 3631 4686 0363
  BTW Nummer
  BE 0628.596.028
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Zeskamp spellen

Wilt u gaan voor een speciale ervaring dan zijn de zeskamp spellen iets voor u. De zeskamp spellen zijn een hele uitdagen met een hoog amusement gehalte. Zo gaan deze spellen net even een stap verder dan een standaard springkussens. De zeskamp spellen zijn er in verschillende soorten en maten en kunnen op allerlei manieren worden samengesteld. Zo kunt u bij ons een zeskamp spellen zelf samen stellen door afzonderlijke producten te huren bestaande uit spelkussens, stormbanen of verscheidene waterattracties. Maar zo heeft u ook de mogelijk om een al door ons samen gesteld pakket met zeskamp spellen te huren. Deze pakketten zijn al samengesteld voor speciale dagen. Denk hierbij aan

 • Het zeskamp spellen budget sportdag pakket
 • Het zeskamp spellen school sportdag pakket
 • Een klein water zeskamp spellen pakket
 • Het mega zeskamp spellen pakket

Deze pakketten garanderen een enorm plezier. Zo kan dit een mooie dag opvulling zijn voor de zomer maanden om heerlijk buiten te zijn in het prachtige weer met afsluitend een heerlijke barbecue. Zo zit er bij de zeskamp spellen ook voor ieder wat wils bij. Met broeklopen en een kruiptunnels voor de wat kleinere tot complete stormbanen voor de wat oudere kinderen die ze doen denken aan wipeout.

Kwaliteit en service

TimTom garandeert een 100% service dienst en staat voor kwaliteit. Naast de zeskamp spellen hebben wij uiteraard een veel ruimer assortiment met verschillende soorten attracties voor allerlei soorten gelegenheden en voor binnen en buiten. Mocht u interesse hebben in een van de producten kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Mocht u nog vragen of tips hebben staan wij hier natuurlijk ook altijd hartelijk voor open om voor u het grootste speel plezier te realiseren. Contact kunt u op nemen door middel van een telefoontje op 06 24 65 65 94 of op het nummer 06 48 34 32 63. Daarnaast zijn wij ook via de mail te bereiken op het e-mailadres info@attractieverhuurTimTom.nl.

You can select 5 products only