• ATTRAXI

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Set in Motion BVBA
  ATTRAXI
  Blauwesteenstraat 110 I
  2550 Kontich


  Tel: 0497/604.604

  IBAN
  BE40 3631 4686 0363
  BTW Nummer
  BE 0628.596.028
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Zeskamp organiseren

Organiseer een zeskamp met de pakketten van TimTom Events. Wij hebben voor u verschillende assortimenten samengesteld als leuke activiteit voor sportdagen, schoolreisjes, bedrijfsuitjes en meer. Wij stellen zelf het zeskamp assortiment voor u samen. U kunt kiezen uit de volgende pakketten:

 • TimToms Zeskamp
 • Budget Sportdag
 • Klein Waterzeskamp
 • School Sportdag
 • Mega Zeskamp
 • Stormbaan Zeskamp
 • Teambuilding Zeskamp

Wij hebben deze speciaal voor u samengesteld om u voor iedere gelegenheid en iedere begroting daarvoor een fantastische zeskamp aan te bieden. Er zitten een aantal unieke attracties tussen die speciaal ontwikkeld zijn door TimTom Events. Met onze attracties heeft u altijd een unieke zeskamp.

Aanvragen van een zeskamp

De pakketten die wij aanbieden zijn gegarandeerd voor de laagste prijs. Vindt u ergens deze zeskamp pakketten voor een lagere prijs, neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar een oplossing. Voor de uiteindelijke prijs kunt u bij ons een offerte aanvragen. Natuurlijk hangt de prijs ook af van een aantal andere omstandigheden als plaats en tijd. Kijk voor alle voorwaarden verder op onze site. De zeskamp pakketten bestaan uit verschillende onderdelen. De samenstelling is zo gedaan om u alle deelnemers zoveel mogelijk plezier te laten ondervinden. Maar alle attracties zijn ook los te huur. Wilt u zelf een pakket samenstellen? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Service van Tim en Tom

Wij bieden de laagste prijs voor uw zeskamp en onze attracties zijn van de beste kwaliteit. Om u goed van dienst te zijn, willen wij u een heldere website aanbieden. Een offerte aanvragen gaat makkelijk en snel. Ook vindt u veel informatie over onze producten en verschillende filmpjes waar u de attracties in gebruik ziet. Heeft u vragen en opmerkingen, wij staan voor u klaar. Tim is bereikbaar op 06 48 34 32 63 en Tom op 06 24 65 65 94. Nemen wij even niet op? Stuur dan een mailtje naar info@attractieverhuurTimTom.nl en wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk. De leukste attracties huur je bij Tim en Tom.

You can select 5 products only