• ATTRAXI

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Set in Motion BVBA
  ATTRAXI
  Blauwesteenstraat 110 I
  2550 Kontich


  Tel: 0497/604.604

  IBAN
  BE40 3631 4686 0363
  BTW Nummer
  BE 0628.596.028
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Zeskamp onderdelen

Zeskamp onderdelen

Bij Attractieverhuur TimTom heeft u een ruime keuze uit verschillende zeskamp onderdelen. Maar waar moet u op letten bij het aankopen van verschillende zeskamp onderdelen en welke zeskamp onderdelen passen het beste bij elkaar?

Kies uw eigen zeskamp onderdelen

Zeskamp onderdelen kunt u het beste huren bij Attractieverhuur TimTom. Dit komt omdat Attractieverhuur TimTom een uniek assortiment heeft van zeskamp onderdelen, waardoor uw zeskamp de beste wordt van allemaal. Om de beste zeskamp onderdelen samen te stellen moet u de volgende dingen uw gedachte laten passeren:

 • Het is goed om te weten hoeveel verschillende spellen u wilt houden. Als u dit weet kunt u opzoek naar verschillende zeskamp onderdelen.
 • Nadat u weet hoeveel zeskamp onderdelen u nodig heeft, moet u nadenken over hoe u uw zeskamp wil vormgeven. Bij Attractieverhuur TimTom hebben wij voor verschillende budgetten verschillende zeskamp onderdelen. Zo is er altijd een gepaste zeskamp samen te stellen.
 • Na het kiezen van de zeskamp onderdelen, moet er worden nagedacht over hoe uw zeskamp gaat verlopen. Eerst beginnen met een stormbaan of met een waterattractie? Attractieverhuur TimTom staat altijd voor u klaar om u hiermee te helpen, zodat u de beste zeskamp samenstelt voor uw wensen.

Zeskamp onderdelen van Attractieverhuur TimTom

De zeskamp onderdelen van Attractieverhuur TimTom zijn 100% Nederlands. Ze worden zowel in Nederland bedacht als gefabriceerd. Bekende zeskamp onderdelen van ons zijn de Dizzy Spin, Mega Sky Swing of de Mega Take Out Stormbaan van maar liefst 52 meter. Ook kunnen wij met onze jarenlange ervaring u persoonlijk advies geven, om uw dag goed georganiseerd te laten verlopen. Wij nemen graag de stress van u uit handen, zodat u lekker kan rennen op de stormbanen of andere zeskamp onderdelen.

Bedrijfsfeestjes, Sport & Speldag, personeelsuitjes, vriendenweekend of kinderfeestjes? Bij Attractieverhuur TimTom bent u aan het juiste adres om uw zeskamp onderdelen te huren!

You can select 5 products only