• ATTRAXI

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Set in Motion BVBA
  ATTRAXI
  Blauwesteenstraat 110 I
  2550 Kontich


  Tel: 0497/604.604

  IBAN
  BE40 3631 4686 0363
  BTW Nummer
  BE 0628.596.028
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Zeskamp ideeën

Bent u op zoek naar leuke zeskamp ideeën. Dan zit u goed bij Attractieverhuur TimTom! Wij zijn altijd weer op zoek naar leuke nieuwe zeskamp ideeën. Zo hebben wij onder andere unieke stormbanen, veel spelkussens en ook diverse waterattracties voor uw zeskamp. Heeft u nog geen idee wat voor spellen u op uw zeskamp wilt? En wilt u graag van onze kant wat leuke zeskamp ideeën horen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze jarenlange ervaring in zeskampen organiseren zorgt altijd weer voor leuke en verfrissende ideeën.

Zeskamp ideeën: stormbanen

Bij Attractieverhuur TimTom vindt u onder andere een ruime keuze aan stormbanen. Niet alleen hebben wij “kant en klare” stormbanen, maar ook kunt u zelf een stormbaan creëren. Dit is behoort dan ook tot de leuke zeskamp ideeën. Door onze ruime keuze in spelkussens en stormbanen heeft uw zeskamp gegarandeerd de tofste stormbaan! Combineer de leukste spelkussens, zowel met als zonder water, en combineer dit met een te gekke stormbaan.

Zeskamp ideeën: spelkussens

Met onze zeskamp spelkussens kunt u uw eigen zeskamp ideeën werkelijkheid laten worden. De spelkussens zijn soms perfect geschikt al onderdeel van een stormbaan, maar ook van een zeskamp in zijn geheel.

Zeskamp ideeën: compleet zeskamp pakket

U kunt er ook voor kiezen gelijk een compleet zeskamp pakket te huren. Dit maakt een zeskamp huren nog gemakkelijker. Wij hebben voor u de leukste combinatie gemaakt en hier één pakket van gemaakt. Zo hebben we onder andere de volgende zeskamp pakketten:

 • Zeskamppakket Timtom
 • Stormbaan zeskamp pakket
 • Budget sportdag pakket
 • Teambuilding zeskamp pakket

Neemt u eens rustig een kijkje tussen onze pakketten en spelkussen en doe leuke zeskamp ideeën op. Via onze site kunt u gemakkelijk gratis een offerte aanvragen! Wij stemmen dan alles perfect met uw af.

You can select 5 products only